Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Parta Czy Magnet

wariato

Bronie  

21 użytkowników zagłosowało

1. 1. Co ZOSTAWI? ?

• Magneta
      3
    • parte
      18

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Mam dylemat co wybrać    80118009.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Broń będzie mi potrzebna do dt ( razem z kolega dajemy rade ), bicia metkow na 85 ( 5% na spowolnienie, jak to dziala na te metiny ), odczuwam lekka roznicze dmg ok. 50, ze skilli dosc spora. I roznica tych kd... 

Parta ma ogólnie lepsze bony, 8 energi to przeciez ok. 500hp i 8 defa i ta przeszywka...

Co zostawić, a co sprzedać ?

It`s my life

9381.jpg

31584.png

21571.jpg

Opublikowano

Ja bym wziął partę, mimo, tej różnicy w szybkości ataku którą można nadrobić zieloną potką ;) Jak będziesz głównie bił z militara, to parta (powtorka Ci się nie przyda na koniu :P), a jak bardziej z buta, to bierz magneta ;d Ale lepiej poczekaj na odpowiedzi innych, i dopiero wybierz^^

1280314365-U1.png

Opublikowano

zdecydowanie parta chociaz magnet ma 5bonkow ale wez parte

Parta jest super jezeli chodzi o atak a napewno expisz na koniu

Magneta sellnij duzo ci pojdzie bo magneta nie potrzebujesz:D:D

A wiem co to wedrowki na ripa:)

sstwc.jpg

Opublikowano

Jeżeli wybierać to parte bo więcej dmg i bony ^^ Ale ja za Ciebie bym sprzedał 2 bronie za BD yang zostawił na skile i jak body to kupił bym stal +7 i nimfe +8 :] a na militara ewentualnie magnet +6-7 bez bonów z kd lub parte +7 ale to już mental :P

W GRZE NICK JERNEY LUB JOHNMCCLANE

Opublikowano

jak bys dobil parte na +9 to bys zlodzieja nie musial kupowac bo maja takie samo dmg na +9 tyle ze zlodziej ma bon na ludzi ale parte bierz

Zbieram - :)

naglowekz.png

WSRH-Wyższa szkoła robienia Hałasu

Opublikowano

Weź parte. Ja mam podobną też+7 ale lepsze bony i expi się nią super. Widać ze twoja jest do expa

Opublikowano

Zależy kim grasz. Dla mentala wolałbym magneta niż partę ;). Poza tym 5% spowolnienia przydaje się w lasku ;). Ze spowolnieniem nie wylatują niektóre respy i często jest boss. A z bossa często kamyczki (jeżeli masz 2xdrop).

Habata itara

modoranai to ittte

Mezashita no wa

aoi aoi ano sora

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...