Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jak Zdobyc Email Do Konta

tobik145

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wbijasz na IRCa szukasz GMa albo Ticketem ale wątpie żeby ci podali.Pewnie powiedzą że ukradłeś konto i nie ma jak potwierdzić że jest twoje :(

Cytat

Orientacja seksualna polega na tym, że jeden mężczyzna lubi blondynki, drugi szatynki, że jedna pani woli umięśnionych mężczyzn a inna chudych intelektualistów. Homoseksualizm nie jest orientacją jest chorobą za którą homoseksualiści nie ponoszą odpowiedzialności. Pewna grupa ludzi rodzi się upośledzona fizycznie, na przykład bez ręki ale czy to znaczy, że wszystkim zdrowym powinniśmy też obcinać ręce? Nie, powinniśmy zapewnić im protezy. Obowiązkiem państwa jest zapewnienie homoseksualistom, jak wszystkim upośledzonym fizycznie czy psychicznie profesjonalnej opieki medycznej.

Opublikowano

Kilka miesięcy temu zapomniałem login do e-mail'a na którym stworzyłem konto. Byłem na IRC'u, ale powiedzieli mi tylko, że muszę sobie go przypomnieć inaczej nie da rady, więc zacząłem przeglądać stronę gry.

Strona kupowania KK do gry nie jest zabezpieczona zbyt dobrze i można zdobyć e-mail.

Opis dla FireFox'a:

1) Wchodzisz na http://4story.pl/.

2) Logujesz się na konto.

3) Wchodzisz w "Księżyc. Kamienie" (http://4story.pl/user/purchasewindow).

4) Wybierasz "Przelew bankowy".

5) Wybierasz dowolną sumę.

6) Prawym na ramek z danymi do przelewu.

7) This Frame -> View Frame Info.

8) Kopiujesz "Address" i wklejach do notatnika.

9) szukasz "&email=".

10) Wszystko od "=" do "&" to twój obecny e-mail.

PS: %40 -> @

Pozdrawiam

Xezis

Opublikowano

Można zrobić tak:

1. logujesz się na stronie 4story.pl na to konto

2. wybierasz kamienie księżycowe

3. przez chwilę wyświetla się tekst : Payment is loading...

Click here if you are not forwarded within 5 seconds... -> otwierasz go w nowej karcie

4. w tej nowej karcie w pasku adresu przewijasz w prawo aż zobaczysz napis email=tralalala24%40onet.pl (oczywiście to tylko przykład)

5. teraz tylko trzeba rozszyfrować : % znaczy małpa (@) a 40 nie przepisujemy więc wychodzi [email protected]

Chciałbym dodać że tą metodę zna(ło) niewiele osób i proszę nie używać jej w celu kradzieży kont (taa napewno ^^)

Działa nie tylko w Firefoxie

napisałem coś podobnego co Xezis, sorry nie patrzałem w odpowiedzi tylko w temat

• 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

a ja ci pwoiem jak piszesz do ziomka ze mu nei wiezysz w danej sprawie i prosisz go by ci wysyła screena emailem jak dostaneisz eamila to zmeiniasz email i masz jego konto ...

Yyy... nie rozumiem ;P

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...