Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

WItam podobno jutro wgrywaja hackshielda 3 i to bedzie grozne dla botow typu EM2 i tez dla mnie . Postaracie sie ogarnac obejscie jakies czy cos?BO to ma byc ze jak ktos sie zaloguje na EM2 i na konto w metku to cos tam wygrywa i banuje czy jakos tak nie jestem pewien do konca

KOLUMBIJCZYK H&R&

Opublikowano

mozliwe ze to obejscie ktorego uzywamy teraz bedzie dzilalo tylko ze bedzie trzeba podmienic kilka plikow ale sam nie wiem trza sie spytac kogos kto ma o tym pojecie

Twierdza

Wojownik Body

LVL 63+

Krolestwo Jinno

24802214.png

Opublikowano

mozliwe ze to obejscie ktorego uzywamy teraz bedzie dzilalo tylko ze bedzie trzeba podmienic kilka plikow ale sam nie wiem trza sie spytac kogos kto ma o tym pojecie

nie bedzie działać ... na becie jak grałem co testowali v2 groty i właśnie HS3 wchodziłem do gry pokazała sie postać i wyskakiwał error z HS3 musiałem wszystko wykasowac od MH do Cheat Engine ;D

Weezy%20Boss_eune_59_5_logo.png

Opublikowano

te hs3 bedziesz miał w metku dopiero jak go spatchujesz więc o co chodzi... nawet jak pobierzesz ze stronki najnowszą wersje i wgrasz obejscie to nie bedzie tego hs3

i nie jestem pewien ale to nie bedzie chyba banować tylko z gry wywalać lub w ogóle hacki nie pójdą tak jak na us np.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...