Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hs 3 Faza Jutro! :(

Mark

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

z przyjemnością informuję, że w dniu jutrzejszym, oprócz 25. serwera, polska wersja gry otrzyma również trzecią fazę HackShield!

1293557482-U124874.png
Opublikowano

lol teraz dzieci bedą miały problem bo bez exp bota sami nawet 20 lv nie wbiją <_<

żałosne... <_<

Opublikowano

Spokojnie ja już zdobyłem HS3 i go "dodałem" a potem prawie "dezaktywowałem" tak ,że metek mi chodzi, jeżeli nie będzie wam chodzić to wam napiszę co macie zrobić,

@up

Mam kuzyna ,który ma 11lat i na PL'u w 2 godzinki wbija 20lv.

@Topic

Spokojnie wszystko się da obejść nie ma powodów do paniki z metina2 zrobiliśmy hacki2 no a admini PL'a nie są w stanie zabezpieczyć serwerów, można to porównać do wojnu między adminami a hackerami, a kto zazwyczaj wygrywa? HACKERZY więc nie trzeba się martwić zapewniam HS jest [wycięto ze względu na wulgaryzm] jak by chcieli to by znaleźli coś lepszego ale dla bezpieczeństwa nie powiem co bo jeszcze dodadzą innego anty-hacka/virusa.

Tak więc drogi autorze: Nie martw się wszystko będzie dobrze (a źle dla adminów PL'a).

LEAGUE OF LEGENDS

EU Nordic and East: Bambus3k 30lv ON KARTHUS FOREVER

EU West: xspellmasterx 30lv off

Aktualnie stawiam serwer mc.

Opublikowano

spierdalac na privy cziterze jebany jaka radosc z gry na em2 to jest uzaleznienie nie chce Ci sie grac w ta gre ale zostawiasz zeby ci expiło

Opublikowano

obejscie pewnie bedzie działało

ale nie wiem czy mt metin2 ita bedzie działac i dmg hack

ale dmg to nic moze nie byc ale mt musi byc bo expic bedzie ciezko :(

bo em2 to dla mnie dziadostwo i tego nie uzywam moze kiedys uzywałem ale teraz to juz nie wole sam expic wieksza radocha z lvl up xD

Ps sorry za błedy nie chce mi sie ich poprawiac

do6qfp.jpg

Opublikowano

No i dobrze niech nie działają te cheaty to już jest nudne co to za radocha mieć wysoki lvl na Em2

"W czas wojny potrzebujemy kogoś nowego, komu możemy zaufać, kto poprowadzi ludzi jak jakiś święty. "

"Nie oceniaj mnie, jeśli mnie nie znasz."

"Toczę walkę przez cały czas z czymś innym. Czasem z samym sobą. Są we mnie dwie osobowości - jedna chce żyć w spokoju, druga nie podda się, dopóki nie odzyska wolności. "

Moje Tuty:

Wallhack

FISHBOT,BLOK CPU,OBEJŚCIA

Opublikowano

HA HA HA HA !! dobrze wam tak napsy!!! xDD a co do poprzednich wypowiedzi żadne obejście/mody/boty nie działają :)))))))) tak samo dmg hack itd :DDD podczas torrentowania spradza ci all pliki czy nie ma zadnych modyfikacji =))))) przyjemnego nie-bocenia!

Joł!

ae1d1005fe.png

Opublikowano

[quote name=HarryPotter:*xD' timestamp='1284566468' post='1404275]

HA HA HA HA !! dobrze wam tak napsy!!! xDD a co do poprzednich wypowiedzi żadne obejście/mody/boty nie działają :)))))))) tak samo dmg hack itd :DDD podczas torrentowania spradza ci all pliki czy nie ma zadnych modyfikacji =))))) przyjemnego nie-bocenia!

Joł!

Skoro Ci przeszkadzają "ułatwienia" gry to co Ty do cholery robisz na tym forum? Wiesz co oznacza skrót MPC?

Jak to zawsze było 2-3 tygodnie max (o ile nie szybciej) i się syf obejdzie, póki co małże pójdą w górę i się zawyży chwilowo ceny ^^.

Opublikowano

@up

ocipiałeś?? xDD sam boce/sh/dmg itd tylko ze na UK hs3 jest juz od 2 tyg ; pppp a napisalem ze wam dobrze bo przez te all boty skonczylem z pl-em! joł!

ae1d1005fe.png

Opublikowano

Heh jak mam moda kamera to oczywiscie mnie to nie bedzie dotyczylo ??

Spokojnie bedzie FB chodzic na modzie po tej HS 3 ?

Witam chciał bym poruszyć intrygujący mnie temat a mianowicie czy jest możliwe aby murzyni chakowali moje konta do metina2 przez domofon ????

A wydarzylo sie to tak

Zalogowalem sie na postac na metinie us napisal do mnie ktos przedstawiał sie jako murzyn1993 powiedział ze zakręci korbą

Napisalem okej. Nagle zadzwonił domofon odbieram a tam murzyński śmiech.... wracam szybko do komputera rzucając słuchawką w kierunku okna patrze a ku mojemu zdziwieniu moje konto zostalo ukradzione

wiec ostrzegam was nie odbierajcie domofonów

P. jak oni to robia czy ja tez tak moge muse kupic korbe czy wystarczy domofon czekam z niecierpliwością na odpowiedź

Cytat za abe

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...