Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sura Wp - W Co Dodac Staty?

keres

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , chcialbym sie zapytac w o dodawac statystyki.

Aktualnie mam juz 90 inteligencji i 45 witalnosci, dlatego ze skonczyla mi sie inteligencja mam do wyboru sile zrecznosc lub witalnosc.Jak dodac aby dobrze expic i nie byc popychadlem w pvp?Myslalem nad rozdaniem 2 w sile i 1 w vit , natomiast jesli tak bym dodal to bym mial mala zrecznosc ( chyba ze zrecznosc mi sie do niczego nie przyda), myslalem tez aby dodac 1 w vit , 1 w sile i 1 w zrecznosc , ale takie polaczenie nie wiem czy bylo by dobre.

Prosze o pomoc , w co dodac bo nie mam pojecia.Moze ktos z was ma tez sure wp i powie w co dodaje bylbym bardzo wdzieczny.

ps.Razem z czarowana zbroja mam 406 defa , a bez 343 (jesli mialo by to jakies znaczenie).

Opublikowano

Gdy ja gralem sura wp po rozdaniu full int i vit na 50 dawalem (2STR-1Vit) dobrze mi sie expilo a pvp no nie najgorzej

Twierdza

Wojownik Body

LVL 63+

Krolestwo Jinno

24802214.png

Opublikowano

dawaj max w witala ... co lvl zwiększy Ci się PZ oraz deff ...

Jakiś czas temu sam robiłem test :D miałem sure 50lvl z max wit i reszte w int co zaowocowało szybszym expem ...

I play on s23 and s15 pozdro dla ludzi grających na Kronosie i Eteorze!!

Opublikowano

2 inta 1 wita jak wymaujesz oby dwa dodawaj w sile !

Aktualnie pauzuje z Metinem. Ale jak otrzymam dobrą propozycję (ekipa) na jakiś server to chętnie się dołączę (PL).

Daj like jeśli pomogłem. :-)

Opublikowano

Jak PL to takie propozycje:

2vit 1str - jak masz mały atak

2vit 1zre - jak masz mało defa

Albo full vit i potem dopiero do zre albo str (zależnie czy masz mało defa czy ataku (: )

Możliwe też jest walenie 1vit 1str 1zre albo full vit a potem 1zre 1 str (w wyjątkowych wypadkach 1zre 2str albo na odwrót) - Ale nie polecam takiej opcji.

Opublikowano

Stickman a inteligencja surze nie potrzebna twoim zdaniem? Zręczność nie daje obrony , tylko vit . Polecam full w int później 2 vit i 1 siłe

Opublikowano

Dziekuje za tak duzo odpowiedzi.

Moj build to Ostrze>zbroja>wir>i mysle ze w przyszlosci strach

Gram na Polskim Metinie.

Chyba zdecyduje sie na 2 sile i 1 vit :D

Opublikowano

hex123, a czytać się nie nauczyli?

Osobiście polecam max. wit potem to już indywidualny wybór, trzeba się po prostu zastanowić co się bardziej przyda (na decyzje wpływa to w jaki sposób expimy - z buta czy z konia, eq i jeszcze takie osobne szczegóły, typu wypady do DT)

Opublikowano

Mam pytanie , czy dajac 2 w sile i 1 vit , na wiekszym lvl bede mial dobra obrone aby brac jakis konkretny spot?

Aktualnie expie w v1 i nie odczuwam rozniczy z lvla na lvl , zawsze dostaje tak samo i ciagle leci mi pelno potow na 2 -3 grupy...

Czy to sie kiedys zmeini czy musze jednak zaczac dawac w zrecznosc?

Czekam na odpowiedzi.

Opublikowano

po 1 u sury WP jak i BM na samym poczatku daje sie 2INT:1WIT

jak sie wymaxuje int maxuje sie wit, jak wymaxujesz in i wit to -> U BM maxujesz zrecznosc, u WP maxujesz sile... mam 75 lvl wp wiec wiem co mowie..

http://i.imgur.com/rNcKrba.jpg

Opublikowano

po 1 u sury WP jak i BM na samym poczatku daje sie 2INT:1WIT

jak sie wymaxuje int maxuje sie wit, jak wymaxujesz in i wit to -> U BM maxujesz zrecznosc, u WP maxujesz sile... mam 75 lvl wp wiec wiem co mowie..

Pisalem juz na poczatku ze mam juz max int :D

Wiec z tego co mowisz chyba dobrym rozwiazaniem bedzie 2 sila i 1 vit , mam nadzieje ze moja " sila " do uciagania spotow bedzie z kazdym lvl coraz wieksza i nie bede dostawal tak jak teraz...

Jak ktos cos ma jeszcze do dodania to prosze pisac :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...