Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Team Do Gry

jujudd1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

spoko potem Cię dodam ;D mam 11 lvl to trochę mi pomożesz ;D (zrobić zadania w których trzeba 2 albo więcej graczy ^.^)

Opublikowano

Ja też poprosze o keya.

Homo sum; humani nil a me alienum puto. - Człowiekiem jestem; nic co ludzkie nie jest mi obce.

Opublikowano

mam pytanie ogarnia ktos z was w tej grze marketplace bo jak chce np. kupic jakas bron to widze je normalnie ale nie wiem jak zobaczyc statystyki broni dla kogo ona jest i na jaki lvl

Opublikowano

no tego niestety nie zobaczysz ... dla tego piszą żeby najpierw sprawdzić statystyki a potem kupić ;)

@Wojtas007

Mu przy tym to nic ;), mi bardziej przypomina normalnie slashery typu Devil May Cry ;)

Opublikowano

We wszystkich eventach jakie udało mi się znaleźć wszystkie klucze już porozdawane. Trzeba będzie poczekać aż ktoś łaskawy się znajdzie i podaruje klucz jakiemuś userowi, który się w tym temacie się zadeklarował.

Mariuszw13.png
Nowicjusz
Opublikowano

Witam ! Chciałbym też pograć wieć mogłby ktoś zajebisty dac mi kluczyk czy cos na PW albo maila [email protected] bardzo bym prosił :)))))

Pozdro.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...