Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A więc tak . Grałem w metina ( Nie mylić mnie z neosem ) i przestałem grać po 1,5 r . już nie gram 0,5 r. . I od tego czasu w ogóle w nic nie gram , tylko nk ----> mpcforum ----> YouTube i tak w kółko . Chciałbym zagrać w Silkroad ale nie wiem jak zacząć , może jakieś rady na początek ,albo poradniki i pomoce mógłbym od was otrzymać ?

PS: Odpiszę jak przyjdę ze szkoły lub do godz 8;15

Opublikowano

Zacznijmy od tego ze jest wiele wersji sro(silkroada). Isro to jest globalna wersja, rusro rosyjska, csro chinska, ksro koreanska i wiele wiele innych mniej znanych. Ja osobiscie polecam ci isro-wbija sie za pierwszym razem(wczesniej byly kolejki wbijalo sie srednio po 4h), sporo taxi no i ogolnie fajnie. Dobry bocik-ibot tylko czesto dc bo autor ma jakis problem. http://www.joymax.com/silkroad/ zarejestruj sie, sciagnij klienta i graj zobaczymy jak ci sie spodoba.

fallenbow.png

Zobacz co to postać robi na evencie ;)http://www.youtube.com/watch?v=uWbIdCG4Tfg

Pomoglem? To nie zapomnij dac +(plusa)!

Opublikowano

Jak zaczynać do polecam silkroadonline.com.pl - wiele poradników tam znajdziesz, a na początek polecam CSRO

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Hmm www.silkroad-online.net pierw to posciagaj sobię wszystko a mianowicie całą grę znajdz wolny server i pograj zobacz czy będzie ci się podobało potem poszukaj sobię jakichś dodatków bocików innych pierdół .. Masz również wiele prywatnych serverów oczywiscie nie jest to tak jak na oficialnym globalu ale tez da sie pograć tylko najcześciej są problemy z kontami do tych prywatów trzeba się pomęczyć ale są fajne raty i opłaca się poświecic czas na takowym prywie .. Pozdro

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...