Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ulepszanie ( Moze Hit :D )

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Przedstawiam moj sposob na ulepszanie itemkow !

( nie wiem czy dziala, bynajmniej u mnie ulepszylem ebo z +8 na +9 antyka z +8 na +9 Kolcza z +7 na +8 i wiele innych! )

A wiec stajemy przed kowalem twarz w twarz ! Bierzemy item z drugiego EQ najlepiej jak jest mniejwiecej na srodku. Kladziemy na klatce piersiowe kowala, znowu podnosimy ten sam item i naciskamy ok, wlasnie tym itemem. Potem jak wyjdzie potwierdzenie czy na pewno chcemy ulepszyc przytrzymujemy 4 sekundy i wciskamy ok !

Nie zawsze dziala!!!!!!!!! ( u mnie w 80% dziala )

Licze na + ;)

Nie chce komentarzy typu ,, zal ,, spaliles mi ,, itp..

Ja nie biore odpowiedzialnosci za twoje itemki robisz to na wlasne ryzyko ;))

Powtarzam licze na +

9625174_4_25.png

Opublikowano

żałosne nie ma takiego czegoś jak sposoby na ulepszanie -.- albo zjara albo nie tyle.... -

Nie boję się wyrazić własnego zdania. Nikt i nic jego nie zmieni.

Opublikowano

żałosne nie ma takiego czegoś jak sposoby na ulepszanie -.- albo zjara albo nie tyle.... -

Otoz jest taki sposob bo z moich badan ktore sam przeprowadzilem jak ulepszalem na przyslowiowa ,, pale,, spalalem doslownie wszystko od tej pory jak robie tym sposobem mam 80% sukcesu. ;) licze na +

9625174_4_25.png

Opublikowano

Na dany + itemka masz ileś tam % ,że ulepszy.Po prostu kilka razy Ci się pofarciło i tyle.

qsHVsoT.png

Opublikowano

Zal zal zal

nie ma sposobu juz tyle przerobilem

po za tym zalezy to od szczescia i od szczescia w grze;)

idziesz do starszje baby i pytasz sie o szczescie

ja tam ulepszam zawsze to ryzyko:P

sstwc.jpg

Opublikowano

Zal zal zal

nie ma sposobu juz tyle przerobilem

po za tym zalezy to od szczescia i od szczescia w grze;)

idziesz do starszje baby i pytasz sie o szczescie

ja tam ulepszam zawsze to ryzyko:P

Hmmm jesli chodzi o to .. to tak itemki na +8,9 ma sie 20.30% to jezeli nadal mam ,,farta ,, to zrobilem dziewiaty item na +9 ;) a przedchwilka zbrojke na 54 +6 zaraz na +7 robie tylko perelke zakupie!

Nie wiem od czego to moze zalezec mam 54 lv ! i dzieki temu 560kk ;)

9625174_4_25.png

Opublikowano

Taa jasne spala lub nie ;D Posty se nabijasz. Pokaz ss'y albo zrob filmik jak to zrobisz to ci uwierze

SS moge dodac jak chcecie.( pozniej ) Filmiku nie dodam tymczasowo bo nie mam co ulepszyc ; P jak zakupie ebonki +8 to pokaze jak na+9 robie .

9625174_4_25.png

Opublikowano

Ta, ss. Filmik jak ulepszasz od +0 do +9. Bo "80%" to niezła wymówka. Akurat można mieć pecha i ciągle trafiać w to 20%. Nie ma sposobu na kowala, skumajcie to wreszcie. Jak ulepszasz bodziem, to itemy są w identycznym miejscu, kliknięcia mogą się różnić o parę pikseli, a raz spali, raz nie. Super tut, nie ma co.

Opublikowano

Ta, ss. Filmik jak ulepszasz od +0 do +9. Bo "80%" to niezła wymówka. Akurat można mieć pecha i ciągle trafiać w to 20%. Nie ma sposobu na kowala, skumajcie to wreszcie. Jak ulepszasz bodziem, to itemy są w identycznym miejscu, kliknięcia mogą się różnić o parę pikseli, a raz spali, raz nie. Super tut, nie ma co.

Sami se posty nabijacie bo kilka postow wyzej byly juz podobne wypowiedzi, myslcie sobie co chcecie u mnie to dziala nie chcesz nie probuj!

DO ZAMKNIECIA

9625174_4_25.png

Opublikowano

Moje zdanie jest takie xD ze kazdy ma swoja historyjke w metin2 zeby mu sie lepiej gralo :D ktos pisal ze staruszka mowi jakie szczescie jest to lepiej ulepsza a to nie prawda... wyraznie pisze jak ja pytasz to nie ma wplywu na twoje powodzenie np. w ulepszaniu cos takiego... a jezeli chodzi o ten sposob... no to jak pisalem kazdy ma swoja bajeczke ;p ulepszy mu to sobie wmawia mam sposob na kowala :D a kiedys bedzie tak ze spali cos bardzo wartosciowego... tak jak jeden z usserow pisal metin2 to jest gra... program ... komputer nie da sie go oszukac ani nie da sie znalezc sposobu ... musial by byc jakis blad w zaprogramowanym "Kowalu" zeby miec sposob na ulepszanie...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...