Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Serwer 25 - Syriusz

Misiεk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Uprzejmie informujemy, że w najbliższy czwartek (16.09.2010) zostanie otwarty serwer nr 25 - Syriusz.

Życzymy miłej gry,

Zespół Metin2.

Temat zakładam tylko po to, aby dostarczyć wam informacji. :)

Będzie ktoś tam grał ?

Ja tak, w królestwie Shinsoo.

misiekg.png

created by duds.

Daj Minusa

Opublikowano

up@

na pewno sobie nie pograsz w czwartek, ponieważ

jak wchodził s24 przez jakis czas nie było s24 na em2

wiec musisz troche poczekac az moze andrzej albo ktos inny zrobi patcha z tym serverem

ja zrobie tylko konta a zagram jak gra sie troche rozwinie moze po 1,2 miesiącach jak Gm tak nie bedzie sprawdział czy gram na hackach

do6qfp.jpg

Opublikowano

Zamiast robić co chwilę nowe serwery mogliby zrobić jeszcze kilka channeli na każdym serwerze. <_< .

qsHVsoT.png

Opublikowano

@up

w 100% z toba sie zgadzam

bo na feniksie co chwila jakies ch jest Full

ułatwiło by to exp np na BO gdzie sie pcha masa ludu i nie ma gdzie expic

do6qfp.jpg

Opublikowano

Tak na serio to szkoda mi tych administratorów.

Robią te serwery i robią. Lepiej by było jak by było z 6 serwerów max.

Ja popieram Twoje zdanie, ale powinno być tak jak na Us. Jeden serwer i 30 ch :D:D

Nie wiem jak to teraz jest tam ale tak kiedys bylo na Us.

A co do topicu to ja też pogram ; ]

I do easy zawsze można dodać serwer własnoręcznie i nie trzeba czekać na kolejne wersje.

Dawać plusiki :D

korneleknew.png

Opublikowano

Ja wbijaj na niego najszybciej jak się da, a kto wie moze andrzej przeczyta ten temat i zrobic patcha niedługo po otwarciu :P

Andrzej Trzymamy Kciuki ! :P

@Edit Moze zrobimy razem jakąs wspólna Gildie ?? Ja osobiscie będe gral Ninja Dagger :D Jinno oczywiscie xD

Opublikowano

Ja osobiście wbije do red'ów i ciągnę na EasyMetinie.Jeżeli chcecie żeby wam działał em na nolocale_de.addrwym serwie to musicie storenntować metina,skopiować plik locale_pl(de).addr z folderu pack.Potem instalujecie patha do em i wklejacie te pliki do pack i w tym cała filozofia :)

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

kub@ dokładnie ciekawe ile biała perla bd chodzić ;/ z 1 kk? oczywiście wbijam 30 lvlki botkami i fishbota ustawiam,około 3 później robie hara na serio eq sobie już kupie i wbije lvlik tak jak na feniksie zacząłem od zera teraz 100 kk w tydzien

możemy się zgadać na gildie ale ja only feniks,[vt by sie przydało jeszcze]

to już jutro;) i jutro zebranie!! mama mnie zabije

polski -5

angielski -3

;(

powiedzialem mamie ze 4 ;p ale i tak nie bd podawac 2 ocen wtf lol omfggg

Kto chętny na gildie na Chunjo na tym nowym jutro pisać na gg

5334043 i oczywiście kto posiada vt bo nudno tak bd albo skype najlepiej to np w 4 sie zgadamy albo 5

jeżeli ktoś nie lubi rozmawiać z 14 latkiem to nie pisać ;)

Opublikowano

Ja zaczynam napewno w schinsoo ninją daggerem, moze zbierze sie ekipa do schinsoo, bo w chunjo niewiem gdzie co jest nawet to tam napewno niebęde grał...

Jak ktos będzie grał w schinsoo to niechc pisze gg15827675 bedziemy razem grac :D

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...