Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] ŚWięTe Hwangi Dla Wszystkich Klas .

broneq00

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 81
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

umiesz czytac ? :) Bo cos mi sie wydaje ze nie :P Napisalem na poczatku ze byl ale wielu rzeczy i zapytan wiec dodalm wlasny lepszy ;] A jak juz napisales ze bylo to mogles chociaz podac link :P

gaaran.gif

Master of Client modding

^^

"Dopóki nie skorzystałem z internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."

Stanisław Lem

Opublikowano

Zrobisz To Sam Wkoncu I Zrobisz Gotowe Do Clienta?:D

dodalbym to ale nie dziala mi zaden packer item_proto i nie mam jak ich dodac ... tak juz wszystko mam gotowe :| Nie wiem od 2 tygodni mam problem z packerami do item_proto inne normalnie sie rozpakowuja item_proto tez , ale spakowac nie da rady -.-

gaaran.gif

Master of Client modding

^^

"Dopóki nie skorzystałem z internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."

Stanisław Lem

Opublikowano

mam problem , ponieważ nie wiem jaki plik dać do pc a jaki do pc 2 .Dałem losowo i teraz nie widze na sobie tych zbroi!!Jeszcze 1 problem , ponieważ , myślę żyby spakować pc oraz pc 2 do rootpackgen trzeba chyba jakieś linijki dopisać aby się spakowało!!Proszę pomóżcie!!

Opublikowano

Mam problem z tymi zbrojami. Wgrałem wszystko dobrze , dopisałem w roocie a nawet nazwy w cliencie dodałem ale po włożeniu zbroi tak jakby jej nie było na ciele...

Opublikowano

nie widać zbrojki bo trzeba dodać, żeby to spakowało ;p skopiujcie nazwe tego czegoś i otwórzcie plik pakujący notatnikiem XML skopiujcie linijke i podmieńcie nazwy na ten dds bo tego brakuje :>

sam na to wpadłem więc nie wiem czy się pokaże, bo musze na 2 kompie spakować bo u mnie już coś nie działa :<

@edit no i dalej nie widać ^^

@edit2 no już wiem -.- plik dds - Holy_Schamane_King01 a w shaman_m do root Holy_Schami_King01.dds -.- ale dalej nie działa ^.- to co jest w takim razie ^^

BestiariuszSignature.png
Moje aktualne zajęcia:

• Spolszczanie Wikipedii RoM-a
  • Nadzorowanie addonów: pbInfo, ComeOnIn, GridCliqueIt, RuneCraft, SlashAFK, nkCooldown
Opublikowano

Jest problem z 1 . Jak sie dodaje do PC to dla woja mena i baby te pliki nazywają się tak samo ;/ I można zmienić nazwe czy koniecznie musi być taka ?

Opublikowano

nie wiem co wam nie dziala :D Ja sobie je kiedys dodalem , ale sam zapytania recznie dodawalem , bo sie balem robic :D wiec moze te zapytania co dalem nie dzialaja, albo nie wiem co :P

gaaran.gif

Master of Client modding

^^

Stanisław Lem

Opublikowano

Dobra z tym sobie poradzilem ale mam 2 problem jak chce zalozyc zbroje jest napisane ze nie mam odpowiednich preferencji

Opublikowano

Dobra z tym sobie poradzilem ale mam 2 problem jak chce zalozyc zbroje jest napisane ze nie mam odpowiednich preferencji

może do złych pc dałeś lub nie masz wystarczającego lvl albo zła klasa jesteś lubi konki pomieszałeś? ;>

p.s. działa komuś item_proto archiver? tzn pakuje?

BestiariuszSignature.png
Moje aktualne zajęcia:

• Spolszczanie Wikipedii RoM-a
  • Nadzorowanie addonów: pbInfo, ComeOnIn, GridCliqueIt, RuneCraft, SlashAFK, nkCooldown
  • 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ech :/ Mi log wyskoczyło :(

Justin Bieber: Pan bóg* powiedział, że jestem najlepszy.

Eminem: Ja nic nie mówiłem.

* - błąd zrobiony celowo. Bóg jest tylko jeden.

Opublikowano

ile te hwangi daja defa?

PS: jesli bylo to pytanie to sorry/nie czytam wczesniejszych postow ;]

13032777318975834031.gif

Opublikowano

@ mlody slepaczku nie widzisz , ze na samym poczatku jest link do oryginalu ? :D " Oryginal z pvp" wystarczy w to kliknac i przenosi na epvp , ale dla cb to chyba za trudne xD

aha i kup sobie slownik albo sie nie wypowiadaj :D Bo strasznie kaleczysz polską mowę :P

gaaran.gif

Master of Client modding

^^

Stanisław Lem

Opublikowano

bo pewnie zle pliki dodales do pc i inne do pc2 , bo nie mozna ot tak sobie dodac byle jak ;p

@Up wszystkie maja 350 deffa ;p

Wszystko dodawalem dobrze :P

Justin Bieber: Pan bóg* powiedział, że jestem najlepszy.

Eminem: Ja nic nie mówiłem.

* - błąd zrobiony celowo. Bóg jest tylko jeden.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...