Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Stała Widoczność Lv Obok Rangi...

fast77

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja wzielem najnowszego metka 2010.10.24 i wkleilem te kamermoda zeby mozna by na prive wejsc i wpisuje /l 99 pojawia sie na sekunde i znika

ale jak wpisalem /a nick 1 to byl caly czas wbilem lv i bylo pokazane lv2rycerski mojnick

ale jak dedles to juz nie bylo wiec lv obok rangi i nicku zalezy od clienta a to zeby byl caly czas widoczny od questa

a tu ss na dowod

ss1

1024184815.jpg

ss2

1024184820.jpg

ss3

1024184829.jpg

Ziuto to już od dawna wiemy przeczytaj poprzednie posty potem pisz...

Od początku ludzie wiedzieli o tym, gdy poraz pierwszy odpalili priva przez klienta 2010rok.

A ty znów to samo piszesz...

• Odpowiedzi 84
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
1 Kiedy na metin2.pl wdrożyli wyświetlanie lv koło rangi ?

2 Pamiętam że wtedy już miałem ten sposób na obejście i dało się połączyć przez stare exe ale nie było lv koło rangi a na nowym exe było.

3 Ma ktoś może metin2.bin czy tam metin2client.bin z obecnego metin2.us ?

4 Dlaczego na metin2.co.kr nie ma lv koło rangi ?

1. Na pl'u lvl koło nicku wsadzili 1 stycznia 2009 (z tego co na boardzie wyczytałem)

2. to nie pytanie ;x

3. us od gf czy od z8?

4. I don't know.

1280314365-U1.png

Opublikowano

@up

Problem rozwiązany..

Dokładnie ^^

Nie świruj bo i tak na dzień dzisiejszy nie da się zrobić lvl z nikciem z widocznością dla wszystkich graczy. Kolejny PanZagłady tylko, że ty dałeś filmik z klienta 2010 roku i myślisz, że będziesz bogiem i każdy będzie Ci lizał by dostać te pliki...

Jak on to zrobił? Zapraszam...!

http://www.mpcforum.pl/topic/227678-priv-a-wszystko-jak-na-pl/page__view__findpost__p__1550528

Pozdro & Poćwicz

Opublikowano

Nikt z was nic nie wie - wy potraficie tylko zrobić jedno - czyli gówno... Nie żebym coś umiał, bo nie umiem. Wszystko to stare zjechane głupie mięcho z epvp. Żaden User MPC nic nie potrafi sam. Zmianę skili i tekstu w kliencie to każda małpa potrafi.,.. questy to dzień nauki... Metin wam nie da na chleb, ani nie odda straconego czasu. Opamiętajcie się Dzieci, póki nie jest za późno. Ale nie ... jesteście za młodzi by zrozumieć ...

Opublikowano

jest możliwość lvl obok rangi ale tylko za pomocom komendy /advance nick 99 ta komenda działa tylko na cliencie metin2 2010 i można zobaczyć lvl obok nicku sprawdziłem to i to działa właśnie tylko na cliencie 2010 na tą chwilę tylko to się da

nighfarmerpl.png
Opublikowano

jest możliwość lvl obok rangi ale tylko za pomocom komendy /advance nick 99 ta komenda działa tylko na cliencie metin2 2010 i można zobaczyć lvl obok nicku sprawdziłem to i to działa właśnie tylko na cliencie 2010 na tą chwilę tylko to się da

A nie lepsze /a Nick_postaci 99 ?

sygnah.png Nie bądź żyd daj -

1018595019.png :)

Opublikowano

juz hyba 20 razy bylo o cliencie metin2 2010 a ty znowu tu gadasz my mowimy o :

Stała Widoczność Lv Obok Rangi...

211c73cd6486beb.gif

Minecraft

odkrywcai.pngwolftamer.png

Odkrywca

Wolfer:Lubie pieski:P

Jeżeli jesteś człowiek to kliknij na obrazek:

baner6.gif

Opublikowano

@UP

co do tego :

http://www.elitepvpers.de/forum/metin2-pserver-guides-strategies/697134-relase-level-anzeige-howto.html

pokazuje to lvl ale jak masz np : 66 lvl i wbijesz 70 to musisz zresetować kompa(restart maszyny nic nie daje) ^^ i dopiero ci uaktualni ;o

moim zdaniem bez sensu to jest

Jeśli pomogłem to proszę o łapkę  w dół.

Opublikowano

Jak zrobicie takim sposobem to będzie jakby LVNick czyli będzie mogło być tyle osób o tym samym nicku ile jest leveli w grze.

Coś z tego postu nie rozumiem tu jest gadka o lv obok rangi a nie jakieś 99.Nick

sygnah.png Nie bądź żyd daj -

1018595019.png :)

Opublikowano

Coś z tego postu nie rozumiem tu jest gadka o lv obok rangi a nie jakieś 99.Nick

Koledze chodzi że jak będzie 1 osoba miała np : Lv.10 Dobry DualCore to może być tez 2 osoba Lv.20 Dobry DualCore

(powiedzmy że będzie max lvl 99 to 99osób może mieć nick np : DualCore ^^)

taki bug...

Jeśli pomogłem to proszę o łapkę  w dół.

Opublikowano

Raczej po stronie klienta, locale.addr

Wątpie, żeby metin2client miał coś wspólnego ze STAŁĄ widocznością lv obok nicku. Wyświetla się częsciowo, tzn. wbiliśmy 90, mamy obok nicku Lv. 90, np. zmieniamy zbroję na inną lub zdejmujemy i lv obok nicku znika. Dlaczego na PL wyświetla się zawsze, a na privie częściowo, nawet jeżeli wejdziemy przez tego samego klienta? Otóż gadałem z FadeToBlack (twórca GameFilesOpen), i powiedział mi, że w kolejnych wersjach programu wstawi addr menadżera. Addr to takie serverinfo dla serwerów z gf, a w ich serverinfo znajdują się tylko odsyłacze do addr i nazwy serwerów. Addr pobiera z zawartych w nich adresów ip dane, a w nich jest na pewno lv obok nicku. A jeżeli wejdziemy na priva, nie korzystamy z addr, tylko z serverinfo. Czyli jedyne wyjście to czekać i wierzyć w FOB, żeby wprowadził obsługę locale.addr. A co do mojego zdania, to jestem pewien na 99%.

Opublikowano

w sumie każdy może mieć rację na poczatku każdy mówił że więcej mieć będzie prawdopodobieństwo po stronie plików serwowych ale przecież wiadomo client najważniejszy

wszystko w nim jest ale edycja to podstawa trochę się pomęczyć zawsze trzeba ale nie wiadomo nad tym będziemy dłiugo główkować a nawet jak komuś się uda to zrobić

to nie będzie tak szybko skłonny się z tym podzielić z nami

nighfarmerpl.png
Opublikowano

Z tego co wiem to odpowiada za wyswietlanie nicku

player.GetName()

A to odpowiada za wyswietlanie levelu obok nicku

"Lv." + str(player.GetStatus(player.LEVEL)) + player.GetName()

;Script by ziuto
;Source-code Autoit v3
$User = InputBox("Twoj nick", "Podaj swoj nick", "tu go wpisz")
If $User = "ziuto" Then
$gui = GUICreate("User " & $User, 175, 100, -1, -1, 0x00080000)
$button_lubie_cie = GUICtrlCreateButton("Sam sie lubie", 50, 10)
$button_dam_ci_5_gwiazdek = GUICtrlCreateButton("Dam sobie 5 gwiazdek", 30, 40)
ElseIf $User <> "ziuto" Then
MsgBox(0, "Powitanie", "Siema " & $User)
$gui = GUICreate("User " & $User, 175, 100, -1, -1, 0x00080000)
$button_lubie_cie = GUICtrlCreateButton("Lubie cie ziuto", 47, 10)
$button_dam_ci_5_gwiazdek = GUICtrlCreateButton("Dam ci 5 gwiazdek ziuto", 25, 40)
EndIf
GUISetState(@SW_SHOW, $gui)
While $User = "ziuto"
$msg = GUIGetMsg()
Select
Case $msg = -3
ExitLoop
Case $msg = $button_lubie_cie
MsgBox(0, "Lubie sie", "Sam sie lubie :o")
Case $msg = $button_dam_ci_5_gwiazdek
MsgBox(0, "Dam sobie 5 gwiadek", "Ze bym to ja mogl sam sobie dac")
EndSelect
WEnd
While $User <> "ziuto"
$msg = GUIGetMsg()
Select
Case $msg = -3
ExitLoop
Case $msg = $button_lubie_cie
MsgBox(0, "Lubie cie", "A za co ?")
InputBox("A za co ?", "Za co mnie lubisz ?", "???")
MsgBox(0, "Za to", "Aha" & @CRLF & "Dobrze to wiedziec xD" & @CRLF & "Nq")
ShellExecute("http://www.mpcforum.pl/")
ExitLoop
Case $msg = $button_dam_ci_5_gwiazdek
ShellExecute("http://www.mpcforum.pl/user/259390-ziuto/")
EndSelect
WEnd

Opublikowano

lvl obok rangi to zwykla funkcja w metin2client.bin

Tylko jak odpalić klienta przez metin2client.bin??

Według mnie to jak tak zrobimy to nie wiem czy się połączymy na nasz priv ;>

Pozdrawiam

@DOWN

To połącz się i pokaż na filmiku ;>

Opublikowano

Fast77 ty sie gówno znasz a gadasz..

Tym razem przyznam racje deco, iż naprawde lvl koło nicku to funkcja w metin2client.bin. Sciagnijcie mt2 2010 zmiencie ip na swoje i odpalcie obejsciem metin2client.bin. Pozdrawiam.

a wykurwiaj.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...