Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kamień Duchowy Z Best Kapitana

plajdoliniak11

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

znalazłem na youtube jak na 35 lvl-u dopną komuś kamień duchowy z best kapitana.Znalazłem kilka takich filmików

i teraz pytanie,na jakim lvl-u najlepiej dropić te kamienie i jak często dropią.

btw gram na arkantesie i przydało by się kilka kamieni (u nas chodza po 40kk :P)

# CASE: GELID DARKFORCE           # RAM: ADATA 7-7-7-20 3X2   # PSU: Thermaltake 730 SE
# Mouse:ZOWIE FK2 2012   # CPU: I7 920 4,20GHZ  # SOUNDCARD: Creative Sound Blaster X-FI XtremeGamer
# Mousepad: SteelSeries QcK +        # CPU COOLER: PROLIMATECH MEGAHALEMS REV 2.0 SILVER
# Headset: SteelSeries 5hv2 White    # MOTHERBOARD: P6T DELUXE V2   # CARD: GTX 580 MSI TWIN FROZR
# Keyboard: TESORO DURANDAL ULTIMATE MOBA  # MONITOR: SAMSUNG 85 HZ DUNNO MODEL  # HD: SSD 128 KINGSTON,BE WD1003FZEX 1TB

Opublikowano

trzeba miec napewno rękawicę na drop i 30-35 lvl tak żeby była bardzo dobra broń na 30 lvl żeby go ubić, oczywiscie jeśli ktoś ma dropka 20 lvl z szerokim kd potwora+4 i aura m5+ to chyba też da rade ubić a na 20 lvlu dużo większa szansa na drop, osobiście na 35 lvlu przez tydzień z rękawicą nie dropnałem żadnego kamyka a ubiłem sporo best kapitanów

Opublikowano

Ja osobiscie mam 31 lvl i best. kapitanow zabil juz lacznie z 30-40 a kamyk przydal by sie :) ( kamyk ok.35 kk a fms + 3-5 10 kk ;D)

Czekam na Battlefield'a 3

Od 26.12.2011 do XX.XX.201X ???

Opublikowano

Witam. Najlepszy moim zdaniem drop z Best kapitana jest 30-36lv a z podwójnym dropem powinieneś przy dobrych wiatrach dropnac 1 kamyk na dzień.

(Ostrzegam: to bardzo żmudna praca)

76561198004333862.png

Bądź Pan człowiek i kliknij w środek Pajacyk.pl

empty.gif

Opublikowano

lvl musi byc zblizony do ubijanego moba, nie ma jakichs wyjatkow ze na 20 ci predzej poleci

best. kapitan ma bodajze 42lvl to nawet na 50lvlu ci powinien dropnac kamien

Opublikowano

dzieki za info,ja osobiśćie mam 36 woj body z fms-em +7 sr 23 z kd smierci +4 szybko schodzi mu hp,kasy na rekawice nie mam wiec odpada.ale i tak thx

# CASE: GELID DARKFORCE           # RAM: ADATA 7-7-7-20 3X2   # PSU: Thermaltake 730 SE
# Mouse:ZOWIE FK2 2012   # CPU: I7 920 4,20GHZ  # SOUNDCARD: Creative Sound Blaster X-FI XtremeGamer
# Mousepad: SteelSeries QcK +        # CPU COOLER: PROLIMATECH MEGAHALEMS REV 2.0 SILVER
# Headset: SteelSeries 5hv2 White    # MOTHERBOARD: P6T DELUXE V2   # CARD: GTX 580 MSI TWIN FROZR
# Keyboard: TESORO DURANDAL ULTIMATE MOBA  # MONITOR: SAMSUNG 85 HZ DUNNO MODEL  # HD: SSD 128 KINGSTON,BE WD1003FZEX 1TB

Opublikowano

ja kamyki niezle dropilem w grudniu 09 tak na 20 bestow 1 kamien był na 32 lvl .Teraz to przez te boty chyba drop zmniejszyli ,bo jeszcze zadnego nie dropnalem ,a zabilem wiecej niz wtedy

Opublikowano

Ktoś pisał że na 20 lvlu z szerokim +9 Kd potwora +4, Aura +m5 hah ^^ Widzę że grasz dużo w metina :)

Gram wojownikiem bodym, 22 lvl, Szeroki +9 Kd: Spalony Aura M1 i daje z nim rade :) Kwestia potrafienia :)

Biłem metiny +20-35 lvl tym wojownikiem, przy okazji zabijałem 20 best Kapitanów dziennie, pierwszego dnia gdy zaczynałem dropl Kamyczek Duchowy, Nastepnych dni już nie, expiłem bez Rekawicy Zlodzieja ... Kwestia szczęścia

Opublikowano

To zależy od szczęścia. Ktoś może tropnąć nawet 10 kamieni dziennie a drugi 1 na tydzień. Ja ustawiam bota an respie kapitana to z dzikusów wpadają marmury czasami kamyk z kapitana a 1-2 fms z generałów.

Opublikowano

wracająć do tematu to opłaca się ustawiać bota obok respu best kapitana ?

mam 37 lvl woj body

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...