Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja][Ankieta] Easymetin2 Privy, Metin2 Sg, Co.Kr Itp.

Czy uda się odpalić EM2 na innych serwerach?  

12 użytkowników zagłosowało

1. 1. Uda si??

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Otóż próbowałem odpalić naszego kochanego EM, na powyższych metinach, przez co mam pewne sugestie. Oczywiście nie chciało to chodzić ale kto wie, może się uda.

Do rzeczy, zmieniłem nazwę pliku metin2.bin na metin2client.bin, żeby EM2 mógł go zobaczyć, lecz niestety po zmianie (sprawdzone na metin2.sg) wyskakuje błąd połączenia z serwerem, nie wiem od czego to zależy, ale jeśli da się

coś z tym zrobić [te słowa kieruje do kogoś kto zna się na tym] to proszę o sprawdzenie tego itp., natomiast jeśli nie da się nic pozmieniać w plikach żeby to współgrało itp. to może w którymś z plików EM2 dało by się ustawić żeby metin2.bin mógł odpalić, a nie metin2client.bin,

mówię o tej pierwszej wersji bota, która ma pełno bugów. Proszę się ze mnie nie wyśmiewać, nie mam o tym zielonego pojęcia, to tylko moje koncepcje, które może w jakimś stopniu ułatwią coś, komuś kto jest zainteresowany tym tematem.

Pzdr

Krzysiek :)

I nikt już o tobie nie pamięta...

Opublikowano

Napisałem e-maila godzinę temu do twórców EM2 z prośbą o stworzenie bota pod inne wersje, zobaczymy rezultaty jutro (prawdopodobnie). ;)

I nikt już o tobie nie pamięta...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...