Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dmg Hack - Lochy.. Help ;/

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ehh.. Mam problem.. Mam daggera 41 lvl 6,5k hp 322 deffa i gdy ide do lochu na koniec ( normal loch ;p ) zanim uderze chmurka to padam.. Wgl nie wiem jak ta chmura uderzac ;/.. Bylby ktos mily jakis dosw gracz dmg hacka nagrac demko ?? Nie mam cierpliwosci.. Jak widze ze ludzie 25lvl rozwalaja pol spotu na chmurke i maja po kilka medali to mnie szał bierze xD... Hmm.. Lepiej poczekac az zleca sie i uderzyc w srodku spota czy z daleka ;p ?? No kurde nie ogarniam ;D I bardzo prosze o demko albo jakiegos ss jak sie ustawic itp :P

PS. Mam chmurke m3 kozy +9 sr 11 ;p

65994253024037513199.png
Opublikowano

Filmiku nie nagram bo nie mam odpowiedniego programu na kompie ale mogę Ci wytłumaczyć.Najlepiej zlurować sobie spota zachowując bezpieczną odległość.Czyli po prostu biegasz po komnacie aż cały spot zacznie biec za tobą.Gdy już masz cały spot to walisz chmurką zanim podbiegną.Ja tak robiłem i na 43 lvlu brałem cały spot w komnacie z lordem w trudnym lochu.

PS. Miałem wtedy 11,3k hp

qsHVsoT.png

Opublikowano

sh i najlepiej na em2 bo ma wh to cie nie zblokują i kozy lepsze sa z um takie um 14 u mnie na serwie 50kk to nie jest duzo a jednak wielka różnica jest w skillach

@Edit moge ci film nagrac ale to dopiero rano być dostał link do niego albo po 22 nie wiem moze zaraz nagram

@edit nie nagram bo mi sie coś zjebało

1378747514-U216092.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...