Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Tak jak wyżej.. stawiam pytanie... Mam postać Mental 65 LVL silne M7,duchowe m6,walniecie m5, reszta w tąpniecie ... Mam z całym EQ 750 defa... i 9,5k expa... Posiadam również Riba+6 śr 38% z kd potwora i śmierci+3(jak zrobię na +7 to wyjmę kd i włożę te same tyle, że +4) ,naszyjnik z nieb.lez.+7,bransa z nieb.lez.+6,zel+9,ebo+8,lwia+9,buty ognistego ptaka+6 500hp,boga+8kd+3 1000HP i 3% dodanych obrażeń do PŻ(maty jeszcze nie oddane)

Mam kolegę Body 70lvl.. Aura m6 berek m6,3stronne G1, Boga+8kd+3,lwia+9,nimfa+8kd+3,zel+8,ebo+8,buty deszowe+3 1000HP,naszyjnik amedystowy+4 500HP(Maty oddane)

Buf 54lvl 34-35% na kryta tyle samo błogo i iles tam % w odbicie..

I tu jest pytanie czy tak jak teraz dojdziemy Do Kowala.. :) czy trzeba coś w EQ zmienić?;]

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Tobie to z 40% na DT by sie zdalo, ale koledze to po 60% gdzies zeby te luczniki w miare szybko rozwalic i powinniscie dac rade.

V2tsZWpPX19fZXV3X19fNTQ2X19fTlVMTF9fXzNfX18xMDBfX19Qb2xhbmQucG5nX19fNF9fXzNfX18wMDAwMDBfX19zb2xv.png
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...