Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Znacie Może Jakiś Zaniedbany Server Na Pl'U ?

Allien

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Chciałbym was zapytać czy może znacie jakiś server który jest bardzo zaniedbany przez gm'ów ..

Szukam takiego na którym bende bógł spokojnie połowić na fisch bocie ..

Gram na serverze 11 ..

mniałem postać do łowienia ..

łowiła mi 4 miesiące ..

i zbanowali ..

po tej postacie były 3 następne..

które nawet tygodnia nie przeżyły .. =.=

Szukam servera na którym spokojnie moge pograć na fb .. bez obaw ,że wruce ze szkoły porusze myszką ...

na metinie bd wylogowany.. a..

gdy spróbuje się zalogować bd mi pisać :

twoje konto zostało zablokowane ! =.=

Dzięki za pomoc ;)

bleach%20tag.png
Opublikowano

Na monku na EM2, DMGhacku, fishbocie gram dobre 2 miesiące 0 ogaru przez GM Wczoraj również był event pełno metków na 80/85/90 l, a ja mykałem na DH ;p Tak więc polecam Monatyr Chunjo Pozdro

11573538277329494069.gif

Opublikowano

Ja osobicie + kilka kumpli gramy na Twierdzy (s4) I tam małże +1,8kk i w dodatku gramy na DMG hackach, i nic, żadnego bana :)

Opublikowano

@up 2 na twierdzy(s4) mozesz i jeszcze na grymku (s6) tam wogole nie pilnuja przez rok hackowalem na twierdzy a na grymku kumplowi okradli konto zglosil to do zespoluMetin2 (DebiliMetin2) a oni go olali

Mój Temat

http://www.mpcforum.pl/topic/233868-artificialaiming-radar-v-27-wersja-17/

Pomogłem daj + to nie boli

Opublikowano

na fenku jest chyba najwięcej botów, tak jakby gm'a tam wcale nie było -.- wystarczy zobaczyć kilka kanałów jest BUSY a nieraz nawet FULL

zresztą ja też używam tam fb dość długo i narazie żyje :P

44961917403710512398.jpg

Opublikowano

kiedys grałem na s9 agronas i tam mnie po 1,5 misiąca zbanowali

a teraz gram na s2 feniks i tak botów jest wiecej niz normalnych graczy wiec ja to wykorzystuje i łowie z botami xD

do6qfp.jpg

Opublikowano

Kirian shinsoo ; )

Aktualnie pauzuje z Metinem. Ale jak otrzymam dobrą propozycję (ekipa) na jakiś server to chętnie się dołączę (PL).

Daj like jeśli pomogłem. :-)

Opublikowano

ty lepiej z tej szkoly nie wrcaj poki sie ortografi nie nauczysz.. Co do s23 nie polecam . Gmy prawie co 2 dni i banuja b. czesto ;p do tego pelno kabli . obecnie mam 2 tyg ban zza bluzi bo napisalem " Kurwa" jak kowal mi spalil fmsa

refy RMCF

Opublikowano

Feniks s2 na 100 graczy spotkanych w m2 80 to boty :D.

qsHVsoT.png

Opublikowano

Na s4 można dmg , bocic i wgl . Tam jest taki dramat . najlepiej własnie idz na s4 .

Tam będziesz mógł wystawić FB ja tam wystawiałem po 6 kont i loozik ;d ;]]

Pozdrawiam

Opublikowano

a ja mma właśnie pecha do monka mialem tam w ciagu ostatniego roku ze 4 konta główne i do każdego mialem po 2/3konta fb i te 4konta poszły sie jebac razem z tymi do fb a na twierdzy gram teraz i jest luz wczoraj tez byl event nawet gm obok mnie przechodził jak metka na dmg waliłem i sie nie skapł ;D

Edit wczoraj na moku widziałem gościo 77lvl i jego buff 43 na fb jechali nick gościa Quella właśnie mam wysyłać filmik jak pisze do niego a on żadnej reakcji a jego buff non stop łowi a on z przerwami

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

s 11 to jeden z bardziej olanych servow przez gmow :) moze trafiles na taki moment co gmowie latali i banowali? :)

Jeśli Ci pomogłem to daj + to nie boli :)

Opublikowano

ja polecam Monastyr do tej pory grałem "legalnie" mentalem ale zmieniłem na daggera kiedy pojawił się DMGhack Dlaczego monastyr? Na EasyMetin+DMGhacku wbiłem 61, zarabiam na fb przez noc jak i w dzień

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...