Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wiec mam tak, właczam metina PL przez moda kamera potem wlaczam fish bota i metin sie wylacza i mam jakies okienko a tam ????????

o co chodzi, moze ktos pomoc... dam + lub - jak kto woli.... z gory dzieki..

Opublikowano

@Up... nie działa... ale to jest xloader v2.7... wlaczam metinka przez obejscie ale ten bot jakby nie wyczytuje metka i nie wlacza sie po prostu... nie wiem czy zrozumiesz XDD

Opublikowano

Nie raz się tak robi :) A spróbuj jeszcze raz :) Próbowałem drugi raz czy tylko raz ci się pojawiło i już piszesz ? :)

Edit :)

Ehh... Weź przez 2.6v spróbuj :)

Daj + jak możesz :) To nic nie kosztuje :)

Wejdź na http://pajacyk.pl/ i kliknij w brzuszek pajacyka :) Nakarmisz głodne dziecko , a to nic nie kosztuje :)

Opublikowano

to jest Fish Bot od Angel Bot czy cos.. ja to pobralem, potem wypakowalem i pisze xloader v2.7 dziala to tak ze klikasz w ikonke xloader v2.7 potem wlaczasz metina i pojawia sie okienko z FB... wchodze na metka, klikam F6 i dziala.... a teraz po kliknieciu F6 wywala i mam te "???????"

@edit i nie wiem czy do tego nei trzeba czasem EM2 ale akurat EM2 mi nie chce działac... -.-

Opublikowano

to jest Fish Bot od Angel Bot czy cos.. ja to pobralem, potem wypakowalem i pisze xloader v2.7 dziala to tak ze klikasz w ikonke xloader v2.7 potem wlaczasz metina i pojawia sie okienko z FB... wchodze na metka, klikam F6 i dziala.... a teraz po kliknieciu F6 wywala i mam te "???????"

podłączam się do pytania mam to samo....

placki

[/snapback]Masz jakiś problem z komputerem ?

napisz chętnie Ci pomogę :)

GG : 964688

pomocy

http://www.mpcforum.pl/topic/272286-pytanie-cookies/

O fak ! Maniek został globalem ! chyba przestane pisac posty !

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...