Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tchibo Pomocy No !

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka znacie pewnie sposob na SM tchibo tez znam ale mam problem czemu jezeli raz doladowalem na swoje konto SM to juz nie ma zeby jeszcze raz tylko na innym koncie moge sobie zrobic ale dobra to bylo 1 pytanie teraz 2 czy da rade handlowac np.zaczarowanym przedmiotem.3 pytanie wszedlem na 2 konto i wzielem tchibo skopiowalem sobie link z gory wszedlem na glowne konto i wtedy wkleilem i pojawilo sie wypelnilem i teraz pytanie czy to dojdzie na glowne czy na to 2 konto czy to wogole dojdzie.Dobra to tyle troche sie rozpisalem ale mam nadzieje ze pomozecie POZDRO.

Opublikowano

1. dostajesz tylko raz ale ja teraz na nowym koncie wysłałem 3 razy w odstepie 10 min i zobacze co z tego wyjdzie

2 nie

3. zrobiłem jak napisałes i efekty zobacze potem tak po 22 na pisze tutaj koncowe efekty

ale najprawdopodobniej to nie wyjdzie

do6qfp.jpg

Opublikowano

o dzieki chociarz ktos odpowiedzial ja robilem godzine temu no i czekam a pisali ze 2/3 godziny zobacze czy wyjdzie.A wytlumacz mi jak ludzie pisza ze sobie bonuja jak przeciez bon kosztuje 64 sm+ a mozna SM doladowac tylko raz ?

Tak po za tematem slyszalem ze mozna dropic zeby orka z tego zwyklego orka ale tylko 1 wpada do eq moze ktos pokazac mapke gdzie taki owy ork wystepuje ?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...