Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Otóz po ostatnim update na csro mam ogromny problem .... i to jest nie tyle wina nowego update'a ale chyba nowej wersji butterfly wizarda... nie po'botuje dluzej niz 1 godzinę , wracam do kompa patrze te chinskie znaczki a w srodku karta graficzna jakies parametry kompa blablabla ... :/ jak silk jest wlaczony bez butterfly ( stal 6 godzin stall) nie dostal zadnego dc, crasha nic... wie ktos co to mzoe byc i oco chodzi?? wczesniej nic nie bylo takiego ;/// czasami tylko raz na kilkanascie dni takie cos wyskakiwalo a teraz to juz przesada prosze o pomoc

Opublikowano

Hmm mysle ze to moze byc spowodowane kompem, np ja moge odpalic bez problemu 6 silkow bez bota i mi nie tnie, ale jak odpale 2 sro + butterflyje to juz dupa ;] jakie masz sterowniki do karty?

sygna1o.jpg

Opublikowano

Sterowniki raczej sa ok choc nie smiejcie sie, nie znam sie poprostu na tym. Jedyne co ci moge podac to jakos wykopie moze model karty graficznej. A to raczej dziwne czemu akurat zaraz po updacie zaczelo sie cos takiego robic-.-

Opublikowano

Mi sie wydaje ze to tez zalezy ile masz programów włączonych. Wiesz bot to nie winamp czy firefox/chrome.Ja np. Z Firefox'em nie moge bocic na 3postaciach a bez moge i na 4 nie wiem czemu : D. Ale i tak mam te błędy (Na Isro) ale od czasu do czasu.

speed.io.png

14119.gife9f7689074319b8d.jpg

18706.png

6077.png

PrincessStar.png

Admin Cienia
Opublikowano

Przeważnie pomaga instalacja najnowszych sterowników ALE do najnowszych do twojego modelu.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...