Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] Jak ''Krasc'' Drop Chinskim Botom.

daisho

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A wiec tak:

1.Pobieramy EM2 od andrzeja ----->KLIK

2.Wlaczamy tam opcje DropHacka :D - Jak to zrobic? ;> Prosze bardzo ;)

- wlaczamy pierwsza postac przez EM2

-wlaczamy druga postac( niekoniecznie EM2)

- pierwsza postacia zaklady PT z druga postacia

-druga postac wylogowywujemy xD

- w EM2 wlaczamy opcje podnoszenia itemow na odleglosc

przedmioty.jpg

[/color]

- nastepnie wylaczamy AutoAtak

autoatack.jpg

- klikamy Play( tutaj juz chyba nie musza dawac screena) ;)

I tym sposobem wszystko co dropnie botom, lub jakiemu kolwiek innemu graczowi jest nasze(tak, sposob dziala takze przy metkach, bossach itp.)

3. Ustawiamy naszego ''thiefa'' tam gdzie najwiecej botow dropi( np. fms)

4. cieszymy sie okradaniem botow ^^

Jak pomoglem daj + ;)

EDIT: Tak ciezko przeczytac? Zbieram ++ a nie - ;(

Wiec z laski swojej dawajcie +...

Jest duzo tematow gdzie prosicie o DropHacka... To macie ;) Ale i tak wam nie pasuje i minusujecie...

Ehh nie rozumiem

xD TO jest moj tutek xD

http://www.mpcforum.pl/topic/202304-tut-szybki-zarpbek-nawet-10kk-na-dzien/page__p__1366567#entry1366567

xD

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Ej A to trzeba mieć np party z tym noobem np mam 45 woja i zakładam party z moją drugą charą 43 lvl no i wylogowuje się tą 43 charą i co podchodzę do goscia co bije metina i co okradnę go??

czy trzeba Założyć party z tym gościem co bije metina i wtedy mu to wezme???

b92acdfbd4524e7aa50f3bfe28c31648.0.gif Jeśli ci pomogłem daj add.png

rapideoUserbar.png button1.gif

Opublikowano

Thx lap +++

Aktualnie pauzuje z Metinem. Ale jak otrzymam dobrą propozycję (ekipa) na jakiś server to chętnie się dołączę (PL).

Daj like jeśli pomogłem. :-)

Opublikowano

Marcinpro, musisz zalozyc PT ze swoja druga postacia po czym ja wylogowac

Rafalbrian, nie wiedzialem ze taki jest... ale bez obrazy ale w moim chyba wszystko jest jasniej wyjasnione ;)

demploi, ciesze sie ;) ale ja jak szukalem tego sposobu to nie znalazlem zednego video tuta wiec pomogam tym, ktorzy tez nie moga znalesc.. ;]

Opublikowano

chyba każdy o tym wie no ale liczą sie chęci

w twoim przypadku liczy sie chyba nabijanie postow ;>, kilka osob mi napisalo ze wiekszosc o tym wie ;) - tak, zrozumialem... ale tut jest dla tych, ktorzy jednak NIE WIEDZA... to tyle z mojej strony ;]

Opublikowano

Widze ze niektorzy nie wiedza ze na pustyni expia boty 50+ i poza ogonkami + leca bodzie...Jak lubicie fms'y to je sobie zbierajcie ja osobiscie wole bodzie :)

Ja juz im kradne te ogonki dosc dlugo tylko ludzi nie wolno rospieszczac

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

zostaw na noc a rano obudzisz się z banikiem, wiem z doświadczenia że ktoś przypadkowo może wyrzucić jakiś item widzi że masz DH = IRC, a co się dzieje dalej każdy z nas wie, także dosyć niebezpieczny sposób chociaż można nieźle zarobić.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Ej ja jednego nie ogarniam...mam stanąć obok jakiegoś typka i mu za przeproszeniem podpierdalać drop? No bo kto się da nabrać, że 1 lvl (bez eq) przyszedł expić na BO albo do red lasu(przykładowo) jak ja bym zobaczył takiego gościa i bym się zorientował, że mi znika drop od razu bym zmienił miejsce. Spróbowałem raz tak zrobić po jakiś 5 minutach po gościu ani śladu, mało tego na PW kilka(set :D) niecenzuralnych słówek na K, CH itd. :D Bo rozumiem, że w trybie ghost można okradac ludzi, aż do momentu gdy nas nie wywali do miasta...jeśli da sie to jakoś ominąć to proszę o pomoc;]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...