Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeszcze pare dni temu oszukałem człwoieka przez mmogame , ateraz nie moge nie przychodfzi mi po zmanie wiadmosc i wyskauje ciagle to i nic nie da sie zrobic wczesniej tez to bylo ale tylko dzien a to juz 2 sie caignie ........ Zmiana adresu e-mail czeka na potwierdzenie lub anulowanie

POMOCY!!!!!!!!!!!!!!!!

Prosze wytlumaczyc w porsty sposob ;d

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Czy jest jeszcze mozliwosc hackniecia ... ?

Bo mam 61 lvl do hackowania , lecz mam problem z emialem ani nie znam hasla . Glownie zalezy mi na eq ... ?

Istnieje bug na e mial ? ; p

Opublikowano

wchodzisz w menagera i zakanczasz po kolei wszystkie procesy i wtedy bedziesz mogl zmienic emaila taki lag powstanie

Dobre...

Niestety ten sposób już nie zadziała więc możesz dać sobie spokój.

RMCF

Opublikowano

Tylko czlowieczku zaczolem grac gralem z 3 lata sprawiedliwe okradli mnie zbanowali za cos czego nie zorbilem tylko mnnie wrobili i nikt mnie nie slucha , wiesz mowie piernicze to i dziala tak frajerow bede scigac oni robili mi tak to zoabczymy kto sie smieje ostani ;d TO JEST UWAGA DO OSTANIEGO KOMETARZA TEGO POWYZEJ MOJEGO ;D

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Tylko czlowieczku zaczolem grac gralem z 3 lata sprawiedliwe okradli mnie zbanowali za cos czego nie zorbilem tylko mnnie wrobili i nikt mnie nie slucha , wiesz mowie piernicze to i dziala tak frajerow bede scigac oni robili mi tak to zoabczymy kto sie smieje ostani ;d TO JEST UWAGA DO OSTANIEGO KOMETARZA TEGO POWYZEJ MOJEGO ;D

Jasne zbanowali cię za coś czego nie zrobiłeś.. Dobre... Każdy tak mówi, najpierw jedzie na botach, a potem gada "ja nie, ja nie" xD

Jak by tak dało się wrabiać to połowa topki by miała bana... Żeby ktoś dostał bana musi dać na tą osobę dowody, że naprawde tak zrobiła i GM w logach sprawdza czy ten dowod nie został sfałszowany :P Więc możesz tą ścieme gadać na Boardzie - może tam Ci uwierzą :D

Okradli Cie? Trzeba było uważać - sam jesteś sobie winien :)

A ten sposób z MMO Game już nie działa i bardzo dobrze :)

z8316395X,Mafia-2.jpg

Jak jesteś mądry to daj

delete.png a jak jesteś głupi to daj add.png

A jak jesteś peda* to nie dawaj nic

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...