Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czym Teraz Bocic ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Zostalo mi 10 dni Pacc chcialbym troche pobocic EK dla kasy a reszta dla expa. I tutaj moje pytanie.

Jakiego bota wybrac ? :

-BlackD

-TibiaBotNG

-TA

Pomozcie wybrac. Ktory z tych ma najmniejsze ryzyko bana ? A i tu next pytanie poza tematem :) Jak mam jednego Bana na 7 dni za wiadomosc to jak dostane za bota to Delete czy 30 dni ?? :D

-

Opublikowano

Niestety ale nadeszły tak straszne czasy że żaden bot nie jest już bezpieczny :(

Cipkosoft udoskonalił swój patent i teraz każdy bot jest wykrywany tak samo więc nie ma różnicy na czym będziesz bocił.

Ale na Twoim miejscu kierował bym się tym na którego bota mam najwięcej skryptów :D

Jeżeli jest to jednak Twój mine char radził bym Ci nim nie bocic szkoda bana dostać ;s

@down

No ba w końcu bez bota to nie robota ;p i bot is hot każdy dobry gracz ma bota

możemy mieć jedynie nadzieje że nasi kochani twórcy botów w końcu dadzą rade obejść ten system

Opublikowano

No OK ;D moze zrobie jakeigos noob chara [chary] knighty moneymakers na rotach :D

Szkoda ze nie ma Elfa zjebali sprawe ... Tak to mi sie recznie grac nie chce troche ;/

-

Opublikowano

Niestety ale nadeszły tak straszne czasy że żaden bot nie jest już bezpieczny :(

A co oni takiego wprowadzili w tibie ?? Anty cheata ??

Opublikowano

@Up

I co myslisz ze ktos bedzie keyloggera sciagal?

@

Radzil bym ci bocic na BlackdProxy ^^

Bo teraz to jeden z najlepszych botow ;P

A i tez zapomnialem o BBocie.

Opublikowano

Ktoś na inny forum się chwalił że używa programu do ukrywania procesów i używał na zmianę ng/elf i nie dostał bana (pisał że tak robił od miesiąca, nie wiem jak dokładnie teraz jest). Poszukaj programów tego typu.

Opublikowano

Ja Ci polecam TibiaAuto.net do Tibii Auto najlepszy w sumie bot, nie dostałem bana na mainie od ponad pół roku, w sumie to pół roku korzystam z Auto, wcześniej BlackD ;P. A jak nie lubisz interfrejsu albo Ci nie pasuję TibiaAuto to polecam NG - TibiaCrack.com dobra strona, ale pobierałem z niej tylko ng ;pp

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...