Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Hacki Na Globa

kokost

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, tak jak w temacie bo chcial bym tam pograc bo szybciej są patche niz w pl tylko ze nie mam tam eq i chcial bym poulepszac na czitach :P prosze o Pomoc :) dam +

P o m o g ł e m ? D a j +

Nie nawidze idiotów co dają - za nic :/

Opublikowano

Witam, tak jak w temacie bo chcial bym tam pograc bo szybciej są patche niz w pl tylko ze nie mam tam eq i chcial bym poulepszac na czitach :P prosze o Pomoc :) dam +

Na dzień dzisiejszy chaki na Globalu nie działają, testowałem wszystkie i ani jeden nie działa ;). Chyba że płatny Legolasa (o legolasa info u mnie na priv).

c34856f7f6ff408cbb8f6ba54fbcfa2c.0.gif
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Poprostu wgrajcie sobie system 64 bitowy i juz macie -,- Co za problem ? :)

Pomogłem ? Daj +!!

Jesli chcesz wstawić - lepiej nie rób tego wcale .

90% nastolatków dostało by załamania nerwowego gdyby Justin Bieber stał na szczycie wieżewca i miał zamiar skoczyć. Jeżeli należysz do 10% które wzięło by krzesełko i popcorn i darło się ,,Skacz lamusie . Jeśli jesteś w tych 10% wklej to na swoją Sygnaturke .

[/color]

Opublikowano

Problemem jesti to, że procesor musi działać w architekturze x64 oraz to że do posiadania 64-bitowego systemu żeby to miało sens to przydałoby się 4 gb ramu optymalnie.

Chcesz zarobić na własnym cheacie/bocie? Pisz na PM

Cracking, analiza programu/strony, boty (także web), cheaty

kwoh2cmd.png

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...