Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Wycena] Ninja Archer 61 Lvl Skille G2

NaK*rwiacz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Świat: Phobos(s18)

Postać:Ninja

Koń: Militarny 21

Profesja: Archer

Skille: Trująca G2 Ognista M8 Powtarzalny M6-M9 Deszcz 8-12

EQ: Luk na 55lvl +6 (NA screnie +5 ale już ulepszyłem na +6 :) ) Funkcyjne Ubranie +7 Lwia tarcza +8 Reszta przeciętnie, jakies bony w hp itd Staty: Build Zre : Wit 1:1 (Wymaksowane) Pózniej dałem w int i obrone po 50/60 ;)

jak by ktośchciał kupić za 70-100zł pisać pw.

2% młodzieży słucha Metalu i Muzyki Klasycznej, jeśli jesteś wśród tych 98%, którzy są normalni, i słuchają rapu, techna i hip hopu, wstaw to do swojej sygnatury.

Opublikowano

wbij skille na g2 ... a eq dobre łuk z kd +4 i funkcja +7

do g1 pare miesiecy czytania ku i jeszcze kamienie duchowe na g2...

2% młodzieży słucha Metalu i Muzyki Klasycznej, jeśli jesteś wśród tych 98%, którzy są normalni, i słuchają rapu, techna i hip hopu, wstaw to do swojej sygnatury.

Opublikowano

Według mnie 60zł to max. Eq słabe. Miałbyś łuk +8unbranie na 42+9( chociaz takie) kolczą +9 srebrna+9 ebo+9 i reszte na hp to może byś sprzedał za 200zł z tymi skillami ale eq do dupy.Kolega wczoraj kupił woja bodego 65lvl za 10zł bez eq ale nie wiem dlaczego tak tanio ^^

Opublikowano

Zakaz handlu na forum !

a tak to z 40zł

Aktualnie pauzuje z Metinem. Ale jak otrzymam dobrą propozycję (ekipa) na jakiś server to chętnie się dołączę (PL).

Daj like jeśli pomogłem. :-)

Opublikowano
Mój kolega kupił woja bodego 70lv z slabym eq i słabymi skillami za 10zl. Troche drogo sellasz konto.

takie wkręty to sobie w dupe wsadź...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...