Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

V.I.P. Konkurs

energy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Heio chcialbym poruszyc pewien watek z konkursem na V.I.P. status na naszym forum, jak wszyscy widzimy Doniak jak i Athis prowadza w tym glosowaniu i wlasnie mam prosbe glownie do Seldka ktory prowadzi to wszystko, po zakonczeniu glosowania przed ogloszeniem osoby ktora wygrala sumienne sprawdz wszystkie konta ktore oddaly glos oraz date ich zalozenia bo jesli okaze sie ze czesc glosow to konta zalozone podczas ankiety specjalnie do glosowania to juz wiemy kogo zdyskwalifikowac. Temat poruszam poniewaz pamietam jeszcze akcje z glosowaniem na moda jednego z dzialow z gier FPP, kolo o nicku black_shadow pisal do ludzi na gg zeby zakladali konta i glosowali na niego, nawet do mnie napisal zebym oddal glos i zakladal konta ^^, co bylo jego najwiekszym bledem a jego mozliwosc wygrania z Wojtaskiem poszla sie... no wiemy ;P.

P.S. Przypuszczam Seldek ze juz zapewnie pomyslales o tym dawno ale warto przypomniec ^^

2006-2010

Opublikowano

Tak w ogole to imo glosowac móc powinny tylko osoby z liczbą postów 50/100+ wtedy mielibyśmy pewność że

1. mamy pewność że osoby lepiej bądź gorzej znają osobe na którą głosują

2. wiemy że nikt nie zakłada kont, np przez proxy lub nie namawia innych do robienia tego i nie nabija sobie głosów.

tak btw kiedy przewidywany konieC?

Wrzuć.se! - zachęcam do dyskusji na temat mojej stronki do uploadowania obrazków przez ich bezpośrednie wklejanie na stronę!

Opublikowano

Koniec jeszcze długo długo, ostatnio przez parę dni głosy stały w miejscu teraz wszystko ruszyło i co dziennie jest parę głosów więcej.. Ciężko powiedzieć więc kiedy będzie koniec.

• Dodaj nową pozycję...