Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wybór Telefonu... Hmmm

Edek Skarpeta

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Omnia I ?? :P Co powiecie o tym modelu? Ewentualnie Omnia II

Ważne aby telefon kosztował do 500 zł :P

-WiFi mile widziane :)

Wiem że Omnia I to stary model, ale po opiniach przeczytanych na internecie (64.81 Pozytywne) stwierdzam iż to nie jest najgorszy pomysł :P Zależy mi na Wi-Fi, bo mam w domu ;] Windows Mobile ... nigdy na oczy nie widziałem ale, będzie to pewnego rodzaju nowe przeżycie... Nie muszę mieć telefonu ultra-szybkiego. Kolenym plusem (dla mnie) jest to że odtwarza fimy DiviX. 8GB, pełno pamięci muzy wejdzie sporo.. GPS, podobno działa w miarę zgrabnie ;]

Nie sugerujcie mi telefonów za 1500zł, szkoda kasy... według mnie jak na 400-500zł - Omnia I, a 500zł na licytacji Omnia II... to jest dobry wybór.. co na to powiecie?

MPSForum wystartował! ;) Zapraszam na serwer!

Opublikowano

samsung słabe telefony? od kumpla kumpla kolegi słyszeliście?

Mam omnię i jest git. Wiesz jeśli chcesz nic nie chcesz zmieniać w niej to będziesz miał taki fajny telefon z syfowym OS.

Na pw mogę Ci podać stronkę do forum, gdzie masz wszelakie poradniki na temat tego telefonu.

A propo zalety i wady:

+ Możesz zmienić jej wszystko (nawet zainstalować linuxa ^^)

+ Gra zaje-głośno (no wiadomo, jeśli głośno to trzeszczy - ale jeśli ściągniesz sterownik do głośnika WOW HD to będzie o niebo lepiej)

+ Reaguje na paznokcie i rysiki xD

+ GG? żaden problem na windowsie zadziała wszystko.

+ Filmy? A jakie odtwarzacz preferujesz? Działa cud miód :)

+ Używam od ~stycznia - przeżyła kilka upadków bez szwanku.

+ Wsparcie internautów.

+ Możesz na niej mieć max 32 GB miejsca :)

+ GPS

- Mało RAM

- Wolny BT

Omnia II - jeśli Ci się podoba jej "dziwny" wygląd da Ci zamiast tych minusów - plusy :)

roomy.png

Wczoraj do ciebie nie należy. Jutro niepewne... Tylko dziś jest twoje.

Opublikowano

@Edek: Po kilku dniach/tygodniach/miesiącach znudzi Ci się dotykowy telefon. Mi znudził się po 2 dniach. Kupiłem Nokię x3 i jestem bardzo zadowolony. Jedyny minus: brak Wi-Fi, choć Mi to nie przeszkadza bo i tak nie mam w domu bezprzewodówki.

Opublikowano

Ja polecam SAMSUNGA GALAXY SPICA I5700 super telefon znajdziesz za ~500zł nowy

zalety:

Czyta divixy

Ma androida 2.1 który bije te avilki omnie i inne syfki

Andrid market 70tys darmowych aplikacji

Ostatnio złamali jakieś tam zabezpieczenie i telefon obsługuje MultiTouch !

Ostatnio poleciłem go kumplowi ten telefon a on też się zastanawiał nad Avilla i Monte i w końcu wziął Spice i teraz chodzi od tygodni najarany i szpanuje ;D

mjwpat.png

Opublikowano

old_phone_ii.jpg

Znajdziesz za x złotych :mellow:

Posiada ktoś taki? Nie, więc będziesz się wyróżniał xD

elo

/edit dzięki za ostrzeżenie :) Pozdrawiamy pał... Doradziłem ziomkowi jakiego fona kupić, nie? o.O Pozdrów znajomych!

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ja osobiscie polecam nokie 5230 mam ja juz ponad pol roku i sprawuje sie swietnie nie zawodzi mnie w żadnej sytuaci nie żałuje że akurat ją kupiłem :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...