Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mega Poradnik O Surze Wp.

BeautifulLie

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 90
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
chujnia, poradnik o surze wp a ty opowiadasz o woju, jakies buldy gowniane

ostrze > strach > zbrojka to najlepszy build i kazdy OGARNIETY gracz o tym wie

A przeczytałeś chociaż dlaczego napisałem o woju?

Wcale nie jest to najlepszy build. Dopiero od V2 Strach pokazuje swoją moc, kiedy moby uderzają duże hity. Wcześniej duże lepiej sprawuje się Zbroja.

EDIT:

dawaj taki poradnik o szman smok tera xD

Nigdy nie grałem Szamanem. Stosowałem go tylko jako buffa.

Opublikowano

Łap + tlyko szkoda ze nie dodales SS ;/

Aktualnie pauzuje z Metinem. Ale jak otrzymam dobrą propozycję (ekipa) na jakiś server to chętnie się dołączę (PL).

Daj like jeśli pomogłem. :-)

Opublikowano

A ja mam pomysła :D Może wiele nie wniesie do tematu , ale zawsze łądniej wygląda . Jak opisujesz "Ostrze-Wir..." To dodaj ikonki skilli . to bardzo łądnie będzie wyglądać :P I ogólnie zamiast pogrubień , możesz dodać kolorki , jeśli mówią o screenach , to możesz dać faktycznie te expowiska . Jakiemuś neewbie napewno się przyda . Ode mnie oczywiście za wszystkie posty + ;] Pozdro i na serio rób na inne postacie takie tutki ;)

Opublikowano

Postarałeś sie, i to bardzo ! Brawo ! Chyba skorzystam z Twojego poradnika ;p Raczej napewno ;D Ide z tym poradnikiem na US'a ;D Wielke dzięki ! + For You And 5 ! ;D

Edit@ Pytanie do Cb, Na US lecisz z cheatami, czyli EasyBot,FishBot i DMG Hack ?

Opublikowano

Nie, na US lecę czysto. Poza tym tam nie działają te hacki.

A co do dodanie ikonek skilli, ss i kolorków to zastanowię się. Jak będę miał czas to coś wykombinuje.

EDIT: @UP Jak będziesz grał na US to zrób postać na New World i wyślij mi twój nick. Zgadamy się :)

Opublikowano

Up@ Sorka, pomyliły mi się globale, ja będe grać na www.metin2.com, a nie na www.metin2.z8games.com ;)

Opublikowano

Fajnie tylko małe uwagi jak kogos nie stać na fmsa oczywiście mnie stac ale dla osób początkujących to nie wiem czy wiedzą co to jest fms

@up ale + leci oczywiście

Opublikowano

W dzisiejszych czasach, nawet początkujący gracz raczej wie co to FMS.

Planuje małe odświeżenie poradnika, ale to już tylko zależy ile czasu będę miał.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...