Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] Metin2Client 2010

KaMeR1337

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wklejamy do najnowszego klienta PL 2010 i możemy grać, działa czat. Launcher nie jest mój.

Aby dodać serwer wystarczy wypakować pliki root i edytować serverinfo.py

Download:

http://www.mediafire.com/?9q65yp6nwpoub0x

skan:

http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=44143a67c447e28da3105a4f93238c72b0c86610ec4d053770895892f4af8dd0-1287231126

Virusy są spowodowane przez jakiś packer.

Opublikowano

KAMER... jesteś PRO! Dzięki za to! Przeglądałem epvp ale podobno jest tam w h*j wirusów. Czcionka i wszystko jest?

@edit A! Lvl obok nicku jak zawsze brak?

Opublikowano

@2up A niby czemu? Na yt za bardzo się nie pochwalą, że "PL" bo ktoś skomentuje : Najedź myszką na postać.

@up No jak skonfigurowałeś klienta pl na swoje ip to czat nie działał, relog itp. A na tym kliencie działa szkło intuicji, czcionka bez zniekształceń itp...

Opublikowano

to przynajmniej mogłeś zamiast 'Launcher nie jest mój" napisać " Od tim66613 z epvp"

wychodzi na jedno i to samo a w ogóle każdy by sie domyslił po tym że jest napis w launcherze "created by tim.."

Opublikowano

Mi po pobraniu NOD trojana wykrył ,ale wyleczyłem.

To szkło coś nie tak działa :/

Zaraz dam SS

beztytuurbt.jpg

Tylko kawałek nazwy itmku się wyświetla.Dlaczego?

Opublikowano

Krzemas321 i teraz pytanie do ciebie

Wiesz gdzie to trzeba wkleić ?

Pewnie nie bo byś takich pytań nie zadawał ;]

Trzeba to wkleić do klienta pla z 2010r

Czy na plu można bić z mountów ?

Opublikowano

Więc tak pobrane pliczki wkleiłem do clienta Metka.PL wszystko ładnie odpalam wbijam na dany serwer i wywala kompletnie z Metina po załadowaniu paska o co kaman?

11573538277329494069.gif

Opublikowano

Dobra pobrałem Metka 2010 (najnowsza instalka z metin2.pl) wszystko ładnie wkleiłem jak powinno być, a tu wyskakuje taki o to syf LoadLocaleError(locale/kr/locale_game.txt)

PS

Metek nie patchowany..

11573538277329494069.gif

Opublikowano

Kojak napewno masz pla ?

zpatchuj pla a potem wklej to i będzie śmigać ;]

adi99812 to znaczy że logowanie działa

moi kumple tak mieli jak się łączyli przez klienta zamiast przez spolszczenie ;]

Opublikowano

@up Kapisz że ja się loguję normalnie? I żeby mój kumpel mógł bić z wierzchowców to musi mieć tego klienta. A przez spol w tym kliencie sie nie da grać ;/

Opublikowano

Dobra pobrałem Metka 2010 (najnowsza instalka z metin2.pl) wszystko ładnie wkleiłem jak powinno być, a tu wyskakuje taki o to syf LoadLocaleError(locale/kr/locale_game.txt)

PS

Metek nie patchowany..

skoro nie patchowany to nie będzie działać musi być ztorrentowany najnowszy

Opublikowano

@UP6 mam ten sam problem ......................

Tzn ja mam patchowanego i mi wywala przy koncu ladowania paska wywala mnie do windowsa

Opublikowano

@up tak samo mam ...

Ale na tym mozna jezdzic na privach? tzn. zpatuchuje tego metina do wersji najnowszej 2010 wkleje ta o to nakladke czy jak to tam nazwać mozna

i zmienie w serverinfo.py ip i będzie smigać mowicie?? ;]

Aaa tak dla jasności to zamiast naprzykład konia (bojowego, militara) jest wierzcho ? czy jak ja to mam rozumieć??

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...