Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] Metin2Client 2010

KaMeR1337

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

AVG wykrywa Win32/themida. Gdzieś wyczytałem że wyżera on kolejne pliczki.... wiem że pewnie nie ma tego virka ale narazie wole nie ryzykować, łap plusa.

edit:

i jakis kid dal minus bo sie martwie o zdrowie mojego komputera.

Opublikowano

Win32.Packed.Themida nie jest wirusem. Jest mylnie identyfikowanym zabezpieczeniem plików przed crackowaniem.

A tu do poczytania o tym "wirusie"

http://www.wilderssecurity.com/showthread.php?t=184840

Opublikowano

Ja normalnie się loguje na serw poprzez ten klient, lecz kolegę przy wyborze postaci klika Enter a tu go wywala do okna logowania.

Dla mnie to trochę dziwne.

Może ktoś wie co jest grane?

Opublikowano

znaczki gildii ci nie działają bo nie masz w kliencie ikonek gildii

musisz w serverinfo napisać tam 10.tga i z serwera wziąść te znaczki gildii i wkleić do klienta wtedy zadziała ;]

Opublikowano

To tam mniejsza, ale magazyn nie działa. Gdy otworzysz nie widać itemków a są, a jak dodasz coś to nic nie ma x.X

Czasami jak był tam hełm to wyłączył się klient bez niczego, a w syserr.txt cos bylo z Unkown packet

0916 22:05:57787 :: Phase Game does not handle this header (header: 85, last: 88, 85)
0916 22:05:01599 :: Phase Game does not handle this header (header: 85, last: 20, 85)
0916 22:06:08954 :: Phase Game does not handle this header (header: 85, last: 27, 85)
0916 22:06:30446 :: Unknown packet header: 216, last: 26 14

gdy dodałem potka

Opublikowano

no i elegancko.. ja to wogole nie moge tego wlaczyc bo nie mam uprawnien ....

...

IPS Driver Error

There appears to be an error with the database.

You can try to refresh the page by clicking here

Opublikowano

KaMeR1337 zjebał już serwery swoim tzw: DMG HACKIEM

Hmm HURAGANA nie udostępni to GIT

To co jeszcze nas czeka?

CHADA

Opublikowano

ja nie moge otworzyć pliku tego lunchea , pisze , że jest atualnie uzywany lub chroniony przed zapisem co zrobić?

@Rozwiązanie usunąłem anty wirusa

@nowy problem!!

Patrzcie mam tai problem , że ja na tym luncherze mogę wbić do gry ale innych loga przy włączaniu mapy!!!Co zrobić?Spolszczenie do metka 2008 roku normalnie im działa.Prosze pomóżcie aby moi koledzy mogli wbic przez tego klienta !!Proszę!!!!

Opublikowano

moi koledzy maja tak samo tylko na spol im dziala ;/

211c73cd6486beb.gif

Minecraft

odkrywcai.pngwolftamer.png

Odkrywca

Wolfer:Lubie pieski:P

Jeżeli jesteś człowiek to kliknij na obrazek:

baner6.gif

Opublikowano

KaMeR to tu tylko wrzucił i zmienił locale_de na locale_pl . Ja mówiłem czemu chat nie działa, złe pakiety. Teraz pakiety chatu są naprawione ale pakiety depo już nie :>

Saying Java is good because it works on all operating systems is like saying anal sex is good because it works on all genders.

Opublikowano

według mnie trzeba dopracować luncher i zrobić jakiegoś metin2moda na takiego klienta 2010 , naprawić bugi np. przy ładowaniu v2 atalntydy się wyłącza , oraz zrobić , żeby szło spolszczenia dodawać , bo tak to innych wywala jak się na mape logują!!

Opublikowano

japierdole ja mam zrobionego klienta i jakos mi dziala wszystko ... zreszta on dal 4 pliki zamiast paru jeszcze i dlatego wam nie dzialaja pewne rzeczy

sygnatn.png

sygnap.png

22706951409176251654.png

• 3 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
  • 2 lata później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...