Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Moje Eq Czy Jest Dobre

jasiu3lubin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

hmmm ZACZNIJMY OD TEGO ze te EQ jest w miare dobre. Jednakze zalezyu wiele od ich bonowi o ile je maja ;] jezeli nie to podstawowe EQ ;] kazde DZIECKO NEO takie jak ty POSIADACZU TEGO EQ kupuje teraz KASSE YANGI NA ALLEGRO ! Nie wykrecaj sie mi tutaj ze zarobiles uczciwie na to ;] ZAL mi takich lludzi jak ty ! POCHWAL SIE TAKIM EQ GRAJAC OD PODSTAW SAMEMU a nie z "ALLEGRO" a wiec jestesw LOOSER !!!! Nie bede wypisywal tutaj swego DAWNEGO EQ gdyz juz go nie mam :( OKRADZIONO MNIE :( kurwa jebane smiecie ;( FMS +9 41 sr kd+4 wystarczy ? nie bede dalej rozpisywal poniewaz nie mam tutaj sie przechwalac lecz SMIAC SIE CHCE Z TAKICH DZIECI JAK TY ! PO PROSTU DZIECKO SKONCZ Z METKIEM !!! Ja juz dawno z nim skonczylem ;] teraz tylko chce sie pozbyc konta :) gdyz mi nie potrzebne. ZAMIENIAM KONTO WOJOWNIK BODY 52lev na POSTAC Z CABALA 100+ !!!!!! PISAC W TEMACIE NA TYM FORUM !!! GG PODANE W TEMACIE O TEJ POSTACI ! POZDRO.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

nie wiedziałem ze aż tyle można ale mimo tego idiotyczna wypowiedź średnie 50+ an 35 level bo to raczej mało możliwe.

Co do chwalenia się to jest to 100% prawdy

a czemu idiotyczne gościu na szternolu miałem riba +9 49% srednie all kd +4 ^^ i nie mów mi że mało bo to zajeb.. dużo a fms ma pr0 bo nie każdy ma takie sr w fms jakie miałem najwieksze sr to 30 % woja +4 przeszywka +4 ^^

Opublikowano

Jak byś grał na s23 to mogę ci selnąć YY+8 2000pz kd speeda i defa4 ...

I play on s23 and s15 pozdro dla ludzi grających na Kronosie i Eteorze!!

Opublikowano

Ej a jak ja mam 99lvl

Skille:

Aura M5 (YEAH!)

Berek M3 (RZADNA KU NIE WHODZI)

Wir smoka M15 (Nie hce mi wejsc na G)

I reszta na 4pkt

EQ:

Hfang +5 (zjaral z +8)

Ebo +9 KD +5 6 bonuw

Srebrna +12 KD +6 bon +12k HP

i inne eq +3

Ej plax odpiszcie moje eq jest dobre?

@Top

Rzal mi cie noobie slabe te eq masz ja bym mial leprze na tfoim lvlu. Rzal

jak masz sie chwalic to nie tutaj. Po co takie idiotyczne pytania? Malo kto na 65+ potrafi miec takie eq ;p

I tak BM 66 ze skillami G i 104% ABS z ochronka na kazda klase bym cie rozwalil! :D (to taki dżołk a 104% naprawde mam ;P tarcza na 61 +9 + 45 abs na kazda klase xD + ochronka G ;f szpaaan :DxD. jak ty sie chwalisz to ja tez musialem.)

Opublikowano

ty sie bardziej chciałeś pochwalic niż zapytać o eqbo co masz zmienic jak masz najlepsze na twój lvl hehe... ja na 38 miałem 420 obrony

Kocham c++

Symfonia C++ najlpsza internetowa książka o c++ dla początkujących sam sie z niej uczyłem :)

ptaki9wudw3tb4.gif

9adc2b66942ff0dfra1pq2crh8.gif

Opublikowano

hehehe i co mu z tego ze eq dobre jak skile cienizna ... przy takim eq to czarowane i czarowana powinny być co najmniej m7 ..

++++ jeśli ma ten 35lvl czyli weszło mu wszystko po 17 :D to nie ma ani wirka ani palca czyli nawet z dmg hacka nie może skorzystać :D:D

I play on s23 and s15 pozdro dla ludzi grających na Kronosie i Eteorze!!

Opublikowano

A skąd wiesz że nie jestem? : >

@kawas11

W ribice można mieć max 60% średnie ( potwierdzone z wiki )

A w FMSie podajże 56%

@jasciu3lubin

Wiadomo żę PL -.- nikt takiego syfu na privie by nie trzymał ;x

jakis gosciu w fms ma 58% srednie wiec napewno moga byc wieksze niz 56

13032777318975834031.gif

Opublikowano

Widzę że boisz się krytyki i minusu-jesz wszystkich ... Ja miałem podobne skille i do pvm oraz pvp były idealne .. FMS 50 sr ?? zrobię ci laskę jak takiego znajdziesz. Eq jak na twoj lvl B.dobre Pozdrawiam

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Zdejmij troszkę % z warna Bardzo Proszę!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...