Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tutorial][De]New Private Serwer - Paranoiamt2

7mateol

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 100
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Co do serwera polecam, miła atmosfera, ludzie itp. Drop Yang wysoki, jak i EXP.

@Up'y

Z tym spamem się przenieście na PW, a nie zaśmiecacie topic.

Pozdrawiam, nick w grze Ti.

g0Tef.jpg

Opublikowano

Just ! Jestem z tobą w tych trudnych chwilach...lacze sie z tobą w bólu czekania na ON ;D

dres.png- Ulżyj sobie - jebnij minusa i 1

hahah ale mnie zminusowaliście , parodia ;D ale mam to w dupie!

nie kopiować sygniatury !;D;D;P

Opublikowano

Drogie no lajfy ! Stronka on ! JEST NADZIEJA !!!!!! MOOC JEST Z NAMI !!

Opublikowano

Mam pytanie. Dlaczego jak właczam tego metina na spol. jest nadal niemiecki? Jak zrobić aby było po Polsku? A może kamerem jakoś się da?

Opublikowano

ej, powiecie które miejsce ShopItemPos mają zelazne hełmy u handlarza ( na YangBug camer mod)? Będą ++++

Gość WhiteSTAR1906
Opublikowano

Powiedzcie mi, dlaczego client nie działa? Gdy załączam, loguje się i jeb, błąd mi wyskakuje :<

Proszę o odpowedz dlaczemu tak się dzieje ;p

Będą ++ ;]

Opublikowano

mi jeszcze teraz dzialalo ale wywalilo i blad... Ciekawe co oni tak robia.. Mogli by tego buga na kase usunac:D

lapsik.jpg

Nick na serw: Genesis

Opublikowano

To nie ma znaczenia czy usuną, ludzie mogą się tego spodziewać dlatego porobią kilka kont, na nich po 2kkk a potem se przełożą na główną postać.

Gdyby nie było tego yang buga od początku server był by dobry, tak to nie polecam.

Wbiłem sokolą, wachlarz na 65 i czarną szatę na +9 uczciwie to i tak Cię wytykają "rzal bo jangbugiem masz tyle kasy, rzal bo pzes to masz dobre eku, rzal nub" itd.

Bez sensu.

I te OFF'y też są denerwujące.

Opublikowano

Sell stalki na tym servie dla kazdej postaci ;dd

Wie ktos moze skad wezme pierscien potrzebny do ulepszenia na hwanga?

Jeśli podoba Ci się moja praca daj +                   

Opublikowano

gmzniemca.jpg

Uploaded with ImageShack.us

NIE PISAC PO POLSKU ZA TO BAN.

DZIEKI PKmode SIE O TYM DOWIEDZIALEM!

NIE PISAC PO POLSKU! KAZDY POLAK MOZE DOSTAC BANA!

47f43a2ffaacafedd8c2f553850c95e6.gif

Kocham mpcforum.pl

18706.png

Potrzebuje pomocy w AutoIt, GG: 5839064.

Za pomoc nagroda. :/

DAJ - !

JEST AKCJA - PODZIEL SIĘ MINUSEM !!!

CZAISZ ! DAJ - TO TAK WIELE MOŻE.

Najgorszy internet:

947556797.png

Opublikowano

dzieki wam kurwa!!!! ban dla polskich graczy.. pozdro.... tych co jechali na dmg

lapsik.jpg

Nick na serw: Genesis

Opublikowano

właśnie dziękuje wam serw był pro nie umieliście tego docenić tylko hacki już nie długo tylko na Polskich będziemy mogli grać ;(

Opublikowano

Dear Polski Player on Paranoia MT 2

Szanowny polski można ręce jesteśmy zachwycony, że ty tak wiele starań, aby dać paranoiamt2 do odegrania, niestety, mamy duże problemy z Polską dla niestety, niemiecki zawodników dala od Server i bad bądź przerwanie lub wszyscy powinniśmy polski player oddalenia włamaniami i proszę nie w Czacie na polskim prowadzi to do SPELL możesz kontynuować grających na paranoiamt2 ale musisz zasady inaczej będziemy mieli Państwo oddalenia

Dear polish Paranoia Gamer we are delighted that you so much effort to give ParanoiaMT2 to play, unfortunately, we have a big Problem with the Polish Hacker unfortunately, German players away from the Server and bad either stop or we must all polish player avert hacking and please do not in the Chat on Polish this leads to SPELL you can continue playing on ParanoiaMT2 but you need rules otherwise we will have you avert

Nice Greetings HJShihiro from ParanoiaMT2 TEAM

Opublikowano

Wlasnie rozmawialem z GMem i Hosterem serwera. Nie za pisanie po polsku a za hackowanie jest ban... PKMode to innym slowy (tam mi sie wydaje) DMG hack...

Po za tym jesli polacy beda dalej hackowac to jutro wszyscy polacy dostana bana...

Niedlugo wypowie sie tutaj GM serwera po angielsku i najprawdopodobniej bede tlumaczem.

@Edit

GM chcial powiedziec:

Drodzy polacy jestesmy zachwyceni ze ParanoiaMT daje wam tyle radosci z gry, niestety, mamy duzy problem z polskimi hackerami ktorzy odpychaja niemieckich graczy od naszego servera. Poniewaz musimy rozwiazac ten problem polacy musza przestac hackowac oraz przestac pisac na chacie Ogolnym po polsku! jezeli tego bedziecie przestrzegac polacy beda mogli swobodnie grac na naszym serverze.

(tlumaczenie nie jest slowo w slowo ale o to w tym wszystkim chodzi)

Opublikowano

StickMan - ja też ciągle robiłam eq sama. W Red Lesie zarabiałam 5kk za spota.. a potem dzieci się zebrały i wyzywały od yangbugów. ; )

Nie używać hacków, botów, bugów. !

Przez was n3okoidy wylecimy z serwera...

paranoiamt2.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...