Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sposób Na Zarobek W Trudnym Lochu

bebi1920

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Moja ninja radzi sobie świetnie 37lv (na małpach wbiłem 3lvl) siedziałem ok 15 min i co? 24 medale 7 ziół (oczywiście skakałem po ch).

Moje staty to:

Wit +55,

Zręczność 55

Reszta norma.

EQ:

Zbroja od 18 +8

Kozy+8 sr 15 KD potwora+3

Hełm od 21 +7

5kątna +7

Pozdro dla MPC!

@Edit

Zapomniałem ;D Chmurka na m1 i wali po ok 800-900

Ktoś zrobi ?

:D

Opublikowano

Koledzy wy nażekacie po co +30 ? Tak jak w TOP napisał ale dopiero od około 30-35 dropi pożądnie medale i da się lorda ubić :D ja w 10 min daggerem 20 lvl 180 defa chmurka m1 po 1k walilem zr 95 hp 3k i w 10 min wbilem 25 i najwiecej medali mi dropilo po około 2 ;/ masx z rękawića bedzie wiecej ale yang w 10 min 100k 5 medali i duperele niektore do handalry niektore na sell wiec podsumowuje mniej wiecej na szybko jakies 2-3kk w 10 min :D Sorry ze bez ortografi ale na szybko pisalem a teraz lece spac :D nq

42985152343480391846.jpg
Opublikowano

Mi 2 medale w pół godziny :D Jakiś peszek

To się ciesz, że chociaż 2 :D Ja przed wczoraj w 20 min 30 medali dropłem bez rękawicy i wczoraj się napaliłem i kupiłem rękawice przez 1h 3 medale :D Ale dzisiaj się trochę odrobiłem ;p Już za 2h mam 130 medali :D

42985152343480391846.jpg
Opublikowano

Witam xD

czy ninja 26 lvl z eq : srebrna +9, czerwonej mroweczki +8 z kd defa +2 xD , nozami na 25 +5 , maska na 21 +5 z 12% reg. HP. butki +1500 pz-tu, wystarczy na te malpki??

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

polecam po daniu w chmurkę na m dać w krycię się troszke podwyzsza dmg ale tez pomaga i to nawet całkiem dużo

Opublikowano

bez krytyka trudno tam jest ale idzie dobrze z dmg hackiem w 30 minut 4 medale ale wbije chmurke na m2 to bedzie jakos

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...