Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mam prozbę gram na pewnym serwerze i potrzebuje 1 hit kilera i dmg hacka w jednym. Pliki z metin2pl nie działają wiec daje wam dl do tych normalnych z tego clijenta, Na polskich plikach pokazuje tylko miecz postaci nie . Potrzebuje tego 1 hit kilera na ninje kobiete. Prosze was zebyscie nie kopiowali juz gotowych plików z 1 hit kilerem i dmg bo i tak postaci nie pokazuje wiem bo próbowałem na starym 1hk. kto mi pomoze dam limit + przez 7dni. Mi zaden program do rozpakowywania nie działa wiec prosze was

To jest ukryta treść, proszę

To jest ukryta treść, proszę

f82adac946184c36574a8521c877970c.gif

Opublikowano

Double.

Wykorzystuj EDIT

Aktualnie pauzuje z Metinem. Ale jak otrzymam dobrą propozycję (ekipa) na jakiś server to chętnie się dołączę (PL).

Daj like jeśli pomogłem. :-)

Opublikowano

A skanik pliczków gdzie ;D? Wątpię żeby ktoś od tak sobie w ciemno pobrał w dodatku że jest działający 1hit killer i dmg hack. Powiedz mi z którego roku masz instalkę metina?!

29y2z2b.jpg

Daj - :D

Opublikowano

Up plik zajmuje 85mega tam są spakowane pliki pc bo chcialem zeby mniej zajmowaly a clijenta tego serwera sciagnolem 2 dni temu . A te działające 1hit kilery nie działaja na tamtym serwerze bo tam ktos zmienial w plikach pc i postacie inaczej wygladaja . Jak wsadzam tego 1 hit kila z pl to postaci nie pokazuje a jak wejde do gry to miecz

Proszę o pomoc :)

Opublikowano

Up te pliki nie działaja.te pliki z clijenta tego serwera sa inne bo pozmieniali wyglad postaci w clijencie i jak wklejam te pliki to postaci nie pokazuje moze wiecie o co chodzi ??

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...