Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Crossfirepolska

sledz96

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jesteśmy grupą zajmującą się Poradnikami oraz Filmikami z Crossfire.Dopiero się rozwijamy dlatego prosimy o wyrozumiałość w ocenie filmików.

Moje konto :D9479654_4_15.png

Opublikowano

THX.Jest to kanał z myślą o początkujących :D Tutaj będę dawał Linki do nowych Filmików :D PS> Jak byście mogli to dajcie Suby na YT oki ? :D

Moje konto :D9479654_4_15.png

Opublikowano

@sledz poczekamy zobaczymy jak bd miał dobre filmiki to może sub pójdzie a i mógłbyś dodawać filmiki w HD ? wtedy to lepiej wyglada.Jeżeli nie wiesz jak dodawać filmiki w HD to poszukaj troche na youtube

Opublikowano

jeżeli chcesz i potrafisz mógłbyś zrobić poradniiki na fly glictha i jump glitcha czy jakoś tak :D.Tak wiem, że tego jest dużo, ale mimo wszystko...:D

No może mi ktoś da jeszcze minusa?bo tak mało xD ten kto minusuje prosze bardzo możesz sobie ze 100 multikont zrobić i mnie wyminusować mi to wisi bo nie jestem na tym forum, żeby rywalizować reputacją

Opublikowano

Mega trudna rzecz, poza tym ze byl taki temat nie tak dawno..

2r6kt8l.png Chcesz to hejtuj jeśli ma Tobie ulżyć, a ja mam satysfakcjęm że potrafię Twój dzień $kurw!ć.