Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Reklama Tchibo

Fabian

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam reklamę z tchibo super reward Grecja powie mi ktoś jak ją trzeba wypełnić na ile zł itp , żeby dostać SM ? i czy mogę mieć kapę od policji lub bana za to ?

@EDIT:JUŻ WIEM JAK WYPEŁNIĆ ALE TERAZ MAM PYTANIE CZY MOGĘ MIEĆ JAKIEŚ PROBLEMY Z POLICJĄ ?

Opublikowano

@2UP reklama działa jak jeszcze tego nie wypełniałeś ...

@UP wypełniłem nie mam zmiennego ip ale jak mogą mnie znaleść ? policja raczej nie będzie wchodzić do tego ^^ a jak tak to mam przerąbane ;x

Opublikowano

Tak, jeżeli ja doładowałem dzisiaj gdzies o 16:00, to bede mógł dopiero gdzies jutro na innym koncie doladowac, nawet po zmianie IP opcja TCHIBO sie nie pojawia :)

Opublikowano

Opowiem CI moją historię :

1.SIedziałem sobie w domu i bawiłem się w Tchibo

2.Nagle ktoś puka do drzwi a tam policja!

3.Nie otwieram i sie chowam

4.Policja wywarza drzwi

5.Biora mnie do więzienia za nielegalne plantacje kawy Tchibo

6.Dostałem 2 lata :/

7.Pisze z więzienia ;/

sygnaturkalow.png
Opublikowano

@UP co to ma być??... Raport za spam

a co do tematu to ja niemam tej offerty mam radiowke zamawialem z 8dni temi u nadal niemam nic :( Wie ktos czemu? Musze bony zmieniac pomocy ^^pleas

Opublikowano

Opowiem CI moją historię :

1.SIedziałem sobie w domu i bawiłem się w Tchibo

2.Nagle ktoś puka do drzwi a tam policja!

3.Nie otwieram i sie chowam

4.Policja wywarza drzwi

5.Biora mnie do więzienia za nielegalne plantacje kawy Tchibo

6.Dostałem 2 lata :/

7.Pisze z więzienia ;/

Haha piszesz z więzienia ??:D To w celi masz kompa z dostepem do neta ,może basen odrazu ?:D

Nick na serwerach Yamakasi / ProBlaster

Opublikowano

Tak jak pisałem proszę o szczerze wypowiedzi bo już naprawdę nie mam nikt nie miał kłopotów no i przede wszystkim dlaczego Kronk usunął tutka ? !

Opublikowano

Wiem sprawdzałem jest ta oferta o godzinie 16:00 , teraz sprawdzam i nie ma tej oferty tak wybrałem grecje i na dodatek nie wypełniałem o tej 16:00. Proszę o pomoc.

Opublikowano

nie radził bym wam tego używać za podawanie fałszywych danych osobowych większość z was by dostała kuratora a ci dorośli kare pieniężną i ten ziomek dobrze zrobił że usunął tutka

Opublikowano

Tak jak pisałem proszę o szczerze wypowiedzi bo już naprawdę nie mam nikt nie miał kłopotów no i przede wszystkim dlaczego Kronk usunął tutka ? !

Czemu Kronk usunął tutka?

Żeby dzieciaki się nie dowiedziały o tym sposobie, i nie zaczęły go rozpowiadać.

kiedy nabrałby zbyt dużego rozgłosu, pewnie to wykryją :)

Kronk wlasnie zachowal sie bardzo odpowiedzialnie.

Co do policjii..za podawanie falszywych danych grozi odpowiedzialnosc karna, wiec bojcie sie ^^

525ffffff.png
Opublikowano

ja myśle że jak wypełnisz 1 to będzie git policja ma co innego do roboty a nie osoby co kupują jakieś pierdoły tylko po SM ... podaj takie dane że które nie istnieją nawet i ulice tak samo to nawet jak by cie złapali co jest bardzo nikłe to nie będzie fałszywe dane bo takie dane nie istnieją może ktoś się ze mną zgodzi?

League Of Legends :)

Opublikowano

Mi to juz nie dziala.

Aktualnie pauzuje z Metinem. Ale jak otrzymam dobrą propozycję (ekipa) na jakiś server to chętnie się dołączę (PL).

Daj like jeśli pomogłem. :-)

Opublikowano

Tak czy siak was moga znalesc.

Chyba ze wejdziecie przez Tora to maja pracy na okolo 5mc zeby was znalesc :P

Widze nie wiecie nic o byciu anonimowym w sieci.

Myslicie ze jak rozlaczycie kabel w modemie to juz jestescie nie uchwytni?

Po 2 jest jeszcze wasz mac adres ktory sie nie zmienia.

Takie rzeczy wogole sie nie robi przy wlasnym komputerze.

Jak juz sciaga sie program TOR ktory dziala bez instalacji z przegladarka FF portable , nagrywa sie to na pendriva

Idzie do szkoly kolegi gdzie kolwiek i sie wchodzi z pena i git.

Opublikowano

No to zamów przez przelew żeby płacić kartą :P KOŃCZYĆ TEMATY Z TCHIBO PISZCIE NA PW NP. ZA TO MOŻNA SPOKOJNIE IŚĆ DO POPRAWCZAKA ITP,.

W GRZE NICK JERNEY LUB JOHNMCCLANE

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...