Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem Z Hackshield

rejowo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Mój problem wygląda tak:

Instaluje najnowszego klienta metina z metin2.pl. Włączam, akutalizuje, zamykam torrenty, instaluje EM2 PL z easymetin2.com drugi download, wrzucam DMG skillhacki do patch pliki pc.eix pc.epk pc2.eix pc2.epk włączam metina poprzez EM2 i wszystko działa. Lecz gdy zamkne go i chce odpalic jeszcze raz to wyskakuje HACK_SHIELD START_SERVICE_ERROR(errorCode=204).

Za każdym razem żeby ponownie zagrać muszę reinstalowac metina ;/

Jest aktualne obejście HackShielda w metinie? Bo wszystkie jakie znalazłem na forum są stare i nie działają. HELP :(

Opublikowano

format lekarstwem na wszystko ;d jak nie wiesz o co chodzi to zrób format i zadziała albo próbuj "Naprawić na ślepo" może coś się uda

xd2ne.jpg

Opublikowano

Usuń całkowicie metin2 wgraj go z głownej strony :)

A jak nie pójdzie to przecież metin2 się tak długo nie wgrywa tylko torrent ;)

12381569.png

"Już się nie boję nic mnie nie czeka , smutny finał człowieka który zapada w etap"

Opublikowano

Usuń całkowicie metin2 wgraj go z głownej strony :)

A jak nie pójdzie to przecież metin2 się tak długo nie wgrywa tylko torrent ;)

Usuwałem całkowicie. Później ściągnąłem z metin2.pl i ztorrentowałem i to samo :s. ! tylko nie format :< xD

PS: Nie ma innej rady?;/

Opublikowano

wiesz co ci pomoże miałem ten sam problem wystarczy ze skopiujesz plik "metin2client.bin" z działacej wersji metina a jeżeli nie ma masz takowej to polecam ten plik z tąd

http://www.mpcforum.pl/topic/205573-updatedl-patch-42-dla-metin2/

mi to pomogło bynajmniej a jeżeli to ci nie pomoże to format

Ps. musisz zrobić obejście i nie torrentować metina

logo2re.png

logo3ln.png

________________________________________________________________________________________________________________________________________

big.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...