Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W wiec tak jesli chcemy zmienic sile ataku skilla trzeba najpierw znalesc kod "OFFSET" w wz editorze i jego "aktualny lv" ktory mamy np skill.costam.level8hs.~ -> to jest poczatek tego skilla :) klikamy 2 razy na offset. Zaznacza nam sie "00". Wiemy ze kazdy skill zaczyna sie od "08 00" wiec szukamy poczatek i koniec tego skilla (ograniczone znanymi nam "08 00" np 08 00 55 65 85 .......... 08 00-> to juz poczatek new skilla)

gdy juz wzynaczymy gdzie sie skill konczy i zaczyna to zaznaczamy sobie jego zawartość. Otwieramy Hexa dajemy ctrl+ F wpisujemy jego poczatek czyli zaczynajacy sie od 08 00 ... (wpiszcie tu spora jego czesc ) i wtedy hex nam wyszuka ten skill. Zaznaczamy jego cala zawartość (od 08 00 do kolejnego 08-> bez 08 -> czyli poczatku new skilla). Nastepnie otwieramy wz Editor i szukamy nastepnego lv tego wlasnie skilla ktorego chcemy zwiekszyc sile NP skill.costam.level9hs.

TERAZ NAJWAZNIEJSZE!! -> SZUKAMY SILNIEJSZEGO ODPOWIEDNIKA SKILLA O TAKIKEJ SAMEJ LICZBIE W KODZIE [od tego 08 00 do 08 -> poczatku nowego skilla ma byc tyle samo znakow] BO INACZEJ NIE WLACZY SIE MAPLE

I POPROSTU NADPISUJEMY KOD SKILLA O SILNIEJSZYM LV NA KOD SKILLA O SLABSZYM LV ;)

Dziala w 100 % jesli kody maja tyle samo znakow. I NIE NACISKAC na SKILL BOOKA (tam gdzie sie dodaje skille na klawiaturze (K) BO DC I ERROR BęDZIE ;)

Wiem ze ten poradnik nie jest przejzysty ale kto chce i cos ma nawet bardzo ogolnie pojecie o edycji wz skuma o co chodzi ^^

<m4tt> wiesz.. 67% dziewczyn nie uzywa mozgu

<funky_girl> ja naleze do tych 13 %

itf_logo.gif0de423c3eda0f802.jpg

Opublikowano
W wiec tak jesli chcemy zmienic sile ataku skilla trzeba najpierw znalesc kod "OFFSET" w wz editorze i jego "aktualny lv" ktory mamy np skill.costam.level8hs.~ -> to jest poczatek tego skilla :) klikamy 2 razy na offset. Zaznacza nam sie "00". Wiemy ze kazdy skill zaczyna sie od "08 00" wiec szukamy poczatek i koniec tego skilla (ograniczone znanymi nam "08 00" np 08 00 55 65 85 .......... 08 00-> to juz poczatek new skilla)

gdy juz wzynaczymy gdzie sie skill konczy i zaczyna to zaznaczamy sobie jego zawartość. Otwieramy Hexa dajemy ctrl+ F wpisujemy jego poczatek czyli zaczynajacy sie od 08 00 ... (wpiszcie tu spora jego czesc ) i wtedy hex nam wyszuka ten skill. Zaznaczamy jego cala zawartość (od 08 00 do kolejnego 08-> bez 08 -> czyli poczatku new skilla). Nastepnie otwieramy wz Editor i szukamy nastepnego lv tego wlasnie skilla ktorego chcemy zwiekszyc sile NP skill.costam.level9hs.

TERAZ NAJWAZNIEJSZE!! -> SZUKAMY SILNIEJSZEGO ODPOWIEDNIKA SKILLA O TAKIKEJ SAMEJ LICZBIE W KODZIE [od tego 08 00 do 08 -> poczatku nowego skilla ma byc tyle samo znakow] BO INACZEJ NIE WLACZY SIE MAPLE

I POPROSTU NADPISUJEMY KOD SKILLA O SILNIEJSZYM LV NA KOD SKILLA O SLABSZYM LV ;)

Dziala w 100 % jesli kody maja tyle samo znakow. I NIE NACISKAC na SKILL BOOKA (tam gdzie sie dodaje skille na klawiaturze (K) BO DC I ERROR BęDZIE ;)

Wiem ze ten poradnik nie jest przejzysty ale kto chce i cos ma nawet bardzo ogolnie pojecie o edycji wz skuma o co chodzi ^^

hmm mi się zdaje że to będzie Client-Side ^^ no ale można spróbować.

Łatwiejszy sposób:

nie lepiej skopiować te 08 00 xx xx xx xx xx xx xx z wyższego mastery , tego samego skila? ;p wiec nie będzie potrzeby maxować skila jeżeli skopiujemy na mastery 1 , mastery z maxa ?

Opublikowano

Lausion to i tak będzie client-sided czyli tylko ty to widzisz i nie ma efektu w grze.

Opublikowano

Yoooj a sprawdziles czy to CS ?

Wiesz co ci powiem głupi skurwysynie ?? Moja mama dobre ciasta robi :]

eMs

rukiazj3.th.png suzumiyaharuhinoyuuutsukh8.th.jpg 12566620050620124711dj7.th.jpg elfenlied17qh6.th.jpg fsn00024pp2.th.jpg

284239619.png

Suzumiya Haruhi No Yuuutsu the best anime of my life !!

Masz Athisa gg ? To sie ciesz bo ja też mam :P

Opublikowano

Dittex gdyby takie coś działało naprawdę to byś i tak od razu dostał A/B.