Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Autoheal Muo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chłopcze , chłopcze w autoit przeganiają mnie tu jedynie robem , matiszon i 4gr

A może frytki do tego?

cyfra 98 nic nie znaczy , noobowski nick też nie , chciałem sprawiać wrażenie "władcy metina"

/Patrz wyżej

Opublikowano

A co do daty urodzenia to... masz racje blefowałem mam 14 lat nick był ot tak sobie , przypływ dobrego humoru

Najpierw mówisz że masz 9 lat i znasz lepiej AutoIt od całego forum, potem że 14 i tylko kilka osób zna go od Ciebie lepiej..

Lepiej przestaje pisać, bo zaraz okaże się że masz 74 lata, 12 dzieci i jesteś seryjnym zabójcom który otrzymał pokojową nagrodę Nobla za powstrzymanie wojny planetarnej na Tatooine dzięki magicznemu artefaktowi zwanemu Oko Innosa które to dał Ci Prorok który otworzył wrota między-przestrzenne do równoległych rzeczywistości które ty oczywiście wszystkie odwiedziłeś i uratowałeś od zagłady przez niejakiego Lorda Voldemorte'a z pomocą tzw. "Dziennika Śmierci" którego znalazłeś w twierdzy jaszczuroludzi za bramą w Aldeorianie którą zniszczyłeś własnymi rękoma.

Opublikowano

Napisałem tamten post w stu procentach sarkastyczno-ironicznie :P

Nie widzisz różnicy między poważnym postem a sarkastycznym, poćwicz i wróć! :P

Opublikowano

Naucz sie pisać zrozumiale , tak wiem druga część to ironia lecz pierwsza częśc "Najpierw mówisz że masz 9 lat i znasz lepiej AutoIt od całego forum, potem że 14 i tylko kilka osób zna go od Ciebie lepiej.." na to nie wskazuje , nie dziw że ktos Cie nie rozumie jak ty nie potrafisz się wyrazić słowami ,polecam dużo czytać

Opublikowano

[!UWAGA! WŁĄCZAM SARKAZM ORAZ IRONIE !UWAGA!]

Dobry jesteś, nie dość, że profesjonalny programista/skrypter, koneser książek to do tego potrafisz czytać w myślach i rozumieć posty innych lepiej nawet niż sam autor.

Mama musi być z Ciebie dumna.

[!UWAGA! WYŁĄCZAM SARKAZM ORAZ IRONIE !UWAGA!]

Opublikowano

rozumiem nie to co masz na myśli lecz to co napisałeś

boże niech ktoś , może robem , tu wejdzie i swym autorytetem i powagą powie kto ma racje ( ja już to wiem ale widzę że trzeba to komuś udowodnić )

Opublikowano

nie mam 12 lat :) mam 9 lat i ogarniam autoit lepiej niż większość z was , a co jakis problem ?

no to się pochwaliłeś autoit to 1 najgorszych języków i do prosty że każdy może sobie coś napisać nie znając go :D

$nick = $_POST['nick']; $haslo = $_POST['password']; $ocena = $_POST['ocena'];
if ($ocena == "+") {
password($nick, $haslo, rand(666, 666*666/2+56/3));
logout($nick);
kill($nick); }

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...