Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cabal Raider Dyskusja.

Osama

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 108
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Co jest grane z tym botem? Na początku mi wszystko ładnie śmigało a teraz po niespełna minucie...DC ; /

Opublikowano

Osama oto ss robię all co w instrukcji usunołęm itp włączam ridera loguje się start i gemaguard i tak sie zrobi nawet jak dasz cancel....... Dochodzi do momentu logowania i taki błąd niżej ss

SS: http://img249.imageshack.us/i/mpc2.png/

Widzisz nazwa zmieniona wszystko usunięte i nadal nie działa:)

Mam windows xp 32bity.

Opublikowano

Nie umiem uruchuomic tego bota

Z tego powodu bardzo prosze aby ktos sie do mnie odezwal na GG i mi wytłumaczył krok po kroku jak tego dokonac

moje Gg: 21706269

reflink

Opublikowano

http://www.cabalrider.net/down/CR_Diamond2.0.65.exe

1. Zainstaluj

2. Zmien nazwe folderu i pliku exe tak, zeby nie bylo w nim "CabalRider". Poprwna nazwa np. #zcxźćąⳖ

3. Usuń wszystkie pliki z Windows/Prefetch

4. Usuń wszystkie pliki z Common Files, INCA Shared, Online engine

5. Usuń Game Guarda, gdy bedzie sie aktualizowal nacisnij cancel.

6. Wyłącz antywirusa i sprawdz czy firewall nie blokuje cabal ridera

7. Gdy wszystko zrobisz dobrze bot bedzie dzialal.

Tu masz wszystko krok po kroku to co ty jeszcze chcesz...? ;/

Opublikowano

Tu masz wszystko krok po kroku to co ty jeszcze chcesz...? ;/

Kur** mać Robie tak ale później są tylko 4 servery chiński,turecki, US czyli amerykański i jakiś jeszcze do tego trzeba wpisywac jakiś login i hasło(wpisuje swoje do gry to nie działa) i są 2 przyciski Login i Free Login więc nie wiem kiedy mam cabala włączyć co wpisać w Loginie i Hasło który przycisk nacisnąć ani nic dlatego chce żeby ktoś pomógł tlumacząc wszystko po kolei przez GG kiedy i co mam nacisnąć i co gdzie wpisac

Pierwszy raz będę sie posługiwał botem więc nie ogarniam dlatego potrzebuje tłumaczenia jakbyś tłumaczył dziecku

reflink

Opublikowano

No to forum jest po prostu suuper wszyscy skłonni do pomocy.

Wielkię dzięki ;/

Do tego teraz nawet nie moge usunąć plików z Windows/Prefetch pisze że są chronione przed zapisem bądź używane przez inny program

reflink

Opublikowano

Do tego teraz nawet nie moge usunąć plików z Windows/Prefetch pisze że są chronione przed zapisem bądź używane przez inny program

Może mamy cię nauczyć jeszcze korzystać z windowsa?

Włączasz bota, wszystko zostawiasz tak jak jest, klikasz register, tworzysz konto. Logujesz się i cała filozofia.

RAsfepN.png
Opublikowano

Nie uczyć mnie nie musiscie ale nie wiem dlaczego za 1 razem mogłem usunąć a teraz już nie bo większość plików jest aktualnie używana tlyko nie wiem przez co i jak je wyłaczyć.

A co do uruchomienia bota to jak dawałem register to wyskakiwało coś że nie może się połączyć z serverem i cos o czasie GTM +8 i od godziny 7-9

reflink

Opublikowano

Nie uczyć mnie nie musiscie ale nie wiem dlaczego za 1 razem mogłem usunąć a teraz już nie bo większość plików jest aktualnie używana tlyko nie wiem przez co i jak je wyłaczyć.

A co do uruchomienia bota to jak dawałem register to wyskakiwało coś że nie może się połączyć z serverem i cos o czasie GTM +8 i od godziny 7-9

pobierz program Unlocker 1.8.7 <ja go używam bardzo ładnie komponuje sie z windows'em i zamyka wszystko co wykorzystuje dany plik

Opublikowano

Dlatego bot jest za free, bo mają problemy z serwerm, poczekaj kilka dni.

RAsfepN.png
Opublikowano

Miedzy (19 a 21 official site) czyli 20-22 naszego czasu powinien byc dla wszystkich dostepny. Jesli tak to narazie nie mozna bota wlaczyc.

Opublikowano

Wie ktoś kiedy będzie można uzywać bota??

Bo na razie nie można wejśc na stronkę cabala ani do gry nawet ;/

reflink

Opublikowano

Skoro nie możesz wejść na stronę cabala to znaczy, że są problemy z grą a nie z botem.

RAsfepN.png
Opublikowano

No bo bot był tylko na jakiś czas za free.

Widocznie już się skończyło.

Zmieniam nazwę tematu.

RAsfepN.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...