Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wasz Plecak :D

kopakopa1

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 74
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mó waży 7kg =d

12381569.png

"Już się nie boję nic mnie nie czeka , smutny finał człowieka który zapada w etap"

Opublikowano

Mó waży 7kg =d

Mój waży 1kg moze 0,5kg po co wy ksiazki nosicie ja mam w klasie debila ktory za mnie nosi ksiazki ;p xD

Jackob96.png
Opublikowano

Dziwne macie te plecaki :D Mój 1 kilograma nie waży. To musicie mieć jakieś te plecaki z metalu, że tyle ważą. A jak włożycie czasami tam książki to dochodzi trochę... ;)

Moj wazy 1kg :]. Mam zeszyt od wszystkich przedmiotow i dlugopis

Hahahahahahahhahah zeszyt + długopis = 1kg?! xD

Dumny członek MPCforum od 09 czerwca 2009 ;)

Opublikowano

mój 11 kg bo muszę brać sprzet do szkoły korki,3 bluski,1 para halówke bo chdzę do szkoły sportowej klasa piłkarska uroki takiej szkoły zostawił bym w szkole ale tam sami debile łarzą co 2 to kozak 1 w... korki za boisko + książki z 9 kg a ochraniacze korki chalówki gdzieś 3 kg

Lol jak ja wziąłem kiedyś 1 zeszyt do wszstkiego to na prawie każdej lekcji 1 i uwaga a wychowawca pytał się czemu na prawie wsztkich nauczcieli gała od tego dnia nie robie tak bo przy odpowedzi z zeszytem to odrazu gałe mam

Ale dowaliło mnie to

Moj wazy 1kg :]. Mam zeszyt od wszystkich przedmiotow i dlugopis

dajplusa.png
Opublikowano

Mój ważył 25 bo brałem z obciążeniem by ćwiczyć nawet jak chodziłem do szkoły. ;)

nie pakuj tyle bo się w drzwiach nie zmieścisz

ciekawe, wasze plecaki ważą 1kg? mój podręcznik od polskiego waży 1.5kg, pozdro :huh:

nie jestem rasistą, poprostu nie lubie murzynuw

Opublikowano

ja mam okolo 10 kig bo nosze wszystko nie chce mi sie pakowac od nowa

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7 (maks. 5 linijek).

Opublikowano

haha plecaki po 10kg, jak czytam to mam pompe z was, ja to biore: długopis, zeszyty do głównych przedmiotów, inne notuje np w matmie, z 2-4 ksiazki, kanapki, max 5kg, zwykle ktoś z kim siedzi ma ksiązke:D, no niestety na matme, angola i niemca musze mieć ksiązki :<

userbarwb.png

Nigdy nie kłóć się z głupcem, ludzie mogą nie dostrzec różnicy.

Nie bój się wystąpić przed szereg, potem może być już za późno.

Opublikowano

Hahhahaha tak mało macie ? Ja mam 1000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000 kg i nie płacze :)

Murzyny noszą nie ?

Opublikowano

6-10 kg

zeszyty ,ksiazki, strój na wf, picie (0,5l) i cos tam jeszcze ;d

WIELKI RELOAD USERA XXSYRIUSZXX

DAWAJ MINUSY BIJEMY DO 2K !!!!

NAWET ZA NIC PROSZE !!!

Opublikowano

Około 15 kilo mam 2 cegły i jeszcze metalowy pręt, żeby było się czym bronić :P i oczywiście książki i zeszyty i jeszcze sniadanko :)

9cd5f804379a.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...