Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Turionmt2 [P][No-Hamachi]

Turionmt2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ciekawi mnie twoje wypowiedzenia słowa gówno skoro to gówna to czemu gra tyle graczy?? Oraz to 2 wypowiedziane słowa czyli banda dzieci to też mnie bardzo ciekawi.

EDIT.

Tu up. Z kąd ty masz postmakera za ten spam??

bez linków zewn.

• Odpowiedzi 74
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer powoli schodzi na psy prawdę mówiąc. Coraz więcej osób używa dmg hacka, często nie są za to banowane, mimo że jest GM online i to zgłaszam. ABS tutaj jest wg mnie za duży. Po zrobieniu eq np na sure bm, z umiejętności nic mi nie odbierają. I to ma być serwer pvp? Po co mi taka gra, gdzie zrobie sobie full abs i nikt mi nic nie zrobi?

Opublikowano

może ktoś zrobi coś z tym generatorem 99% obrazów nie wyświetla polecam stary

Czy to juz nie było czasem serwer nudny i denny z względów na GM 0 pomocy

No Way No Way Chce minusy Dowoć !!!!!!!

-

Nick Not4You

Serwer Vipmt2

lvl 70 zostaje na nim czytam KU i robie eq :)

Gildia w andrzejka jestem

GG : 7469746

Opublikowano

Linki w code + skan:

Spolszczenie:

http://www.speedyshare.com/files/24258190/TurionMT2.exe

Skan:

http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=e5b7d1d2dc548b2cd8b4bcaebf3c1292cd7939788468e2515a14efd2d4684d62-1284541510

7/43

IP serwera:

87.207.207.140

Nie chcesz, nie pobieraj. Podałem IP, można samemu zrobić spolszczenie. IP jest podane w linku do rejestracji.

@Down

Nie jest napisane,że client jest obowiązkowy, nic takiego GM nie mówił ( może Tobie na PW, ja nic na ten temat nie wiem) Poza tym, po co komu client do 4funa? Pogra z 2 dni i skończy... I po co takie pobieranie? Rozumiem, jakby to był jakiś hard lub coś podobnego, ale zwykły 4fun?? I nie, nie będę usuwał linków, nie każdy chce pobierać całego clienta, by sprawdzić, czy warto tutaj zagrać.

Opublikowano
już z patchem nie będziesz miał niemieckiego językach przy broniach

przy broniach może nie, ale niektóre przedmioty mają niemieckie nazwy.

@Edit

Ups, pomyłka. Bronie także mają niemieckie nazwy.

Opublikowano

cos czuje ze to zchodzi na psy ;\

niby 24/7 a jest off

Jeżeli Dasz "Lubie To" Stawiam Piwo

userbar_2.gif

Opublikowano

Serwer zajebisty ale te abs na klasy po 15% rozwalają calą rozgrywke wszędzie pełno nobów z 4 lub więcej eq...

Opublikowano

Serwer zajebisty ale te abs na klasy po 15% rozwalają calą rozgrywke wszędzie pełno nobów z 4 lub więcej eq...

a co ty wiesz ;p

Fajny serw !!

userbar_2.gif

Opublikowano

ziomex dzięki że mnie wyręczyłeś.

ty jestes Ga ??

userbar_2.gif

Opublikowano

a co ty wiesz ;p

Fajny serw !!

Wiem dużo nick:Dowhan gram i widze co sie dzieje...Każdy nowy co wchodzi i dostanie baty na pvp odrazu leci i robi eq z takimi absami ze nie idzie go zabic....Metin traci przez to na zabawie tylko pelno tanków co myślą że są pro:D

Opublikowano

niestety sie mylisz !

Udowodnij mi to...Gram tam od początku i widze co ludzie robią...15% abs to za duzo jak na server 4fun 5% wystarczająco powinno być...Zresztą i tak OFF...

Opublikowano

Udowodnij mi to...Gram tam od początku i widze co ludzie robią...15% abs to za duzo jak na server 4fun 5% wystarczająco powinno być...Zresztą i tak OFF...

no dobra , troche sie z toba zgodze .

e . a ten co zrobił ten forum to jest ga ??

GA ON ??

userbar_2.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...