Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Przepelnienie Bitowe

Grotos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

JEZELI NIE WIESZ NIE SPAMUJ !!

mam takie pytanie jest bug dotyczacy przepelnienia bitowego ktore daje nam po ktoryms tam pimpie broni ~65k dmg moglby ktos to dokladniej opisac ?? bo nudno sie tak najtem gra :D

JEZELI NIE WIESZ NIE SPAMUJ !!

Opublikowano

Wiem że robi się takie cuda za pomocą dll'ki, jak będę miał czas dzisiaj to dorzucę do swojej mixa (może się uda ^^) i Ci podeśle.

Sam jeszcze tego nie sprawdzałem (tak leniwy ostatnio jestem ^^), ale mówią że to działa.

sign.png
Opublikowano

jezeli takowa zrobimy to gwarantuje ci ze sie tu znajdzie a kto spamuje ten spamuje jego post wniosl cos do tematu natomiast twoj ...

Opublikowano

duzo czytalem na ******* i dowiedzialem sie tylko ze nie jest to juz mozliwe. Wiekszosc serverów ma naprawiony ten bug. Polegalo to na pimpowaniu(mixowaniu) broni przez dll. po 15 mixach zadawalo sie obrazenia 65k ale na globalu a na privach trzeba bylo ok 30 razy zmixowac bron i wtedy dmg bylo cos jak 65k .

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Za przeproszeniem goście w większości przypadków pierdoły opowiadają.

Ilość potrzebnych mixowań nie zależy od tego czy to jest priv czy glob tylko od tego jakie bronie się wykorzystuje i dla jakich klas.

Gościu najwidoczniej nie zauważył że na globie najwyraźniej grał magiem z niskim lvlem a na privie ryckiem lub używał różnych broni priv/global, a w tym przypadku robi to taką małą różnicę jaką może być akurat ok. 15 mixowań

I to że jest to nie możliwe też nie jest do końca prawdą... najlepszy przykład: Server Xiu.

Pozdrawiam ;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...