Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Madakamt2[Pl][Dedyk]

Vide_Cull_Fide

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zarobili troche na IS Evan Sensei i serwer juz nie bedzie on bo im sie nie chce.

Co do mnie ja tam tylko naprawialem i wprowadzalem nowe rzeczy to na tyle

Wiem kto jest swój, a kto zwykły pedał
Intel Xeon E5 1650 v2 16GB Ram 1 TB SSD 2x D500 3GB

• Odpowiedzi 72
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jest tutaj Ranking??

Jak coś na serwa już wchodzę :'

67979104.jpg

Justin Bieber nie żyje

Najświeższe wiadomości całego świata tylko w BBC. Jak donosi rzecznik prasowy Justin Bieber został dotkliwie pobity zaraz po swoim koncercie. Policja wyklucza napad w celach zarobkowych był to najpewniej zaplanowany atak na gwiazdę POP . Bieber w stanie ciężkim został przewieziony do szpitala w LA skąd są przecieki ze Justin nie przeżył zamachu na swoje życie --- Z ostatniej chwili rzecznik Prasowy młodego artysty ogłosił konferencje by ogłosić "złe nowiny" dla świata nasz reporter będzie na tej konferencji i przekaże nam najświeższe informacje. Niestety jest tak jak wszyscy sie obawiali Justin Bieber w wyniku odniesionych ran zmarł o godzinie po południu czasu GTM+6 sprawców jak dotąd nie udało się ująć. Na nagraniu z kamer przemysłowych widać ze jeden z 4 napastników ma na sobie biało-czerwoną bluzę z orłem. Policja wyznaczyła nagrodę za wskazanie sprawców

Daj +

Opublikowano

szit stare konta ; ] nie gram :> ale lap - ^^

Nie kłóć się z idiotą - sprowadzi cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Skad wziac te nowe wierzchowce? ;>

Ryzen 5 3600 | SPC Grandis 2 | MSI B450 Gamming Plus MAX | Crucial Ballistix Sport LT 2x8GB 3000Mhz CL15 | Palit GTX1070 Super JetStream 8GB | Adata XPG S11P Pro 512GB + Crucial 1TB | SPC Supremo FM2 650W | SPC Pax M70 | Dell U2312Hm + Dell U2413f | Zowie FK1 | CMStrom Quickfire Ultimate Brown | Samsung S21+ | Dell Vostro 3560

Opublikowano

on? mi nie działa ....storna też ...

dres.png- Ulżyj sobie - jebnij minusa i 1

hahah ale mnie zminusowaliście , parodia ;D ale mam to w dupie!

nie kopiować sygniatury !;D;D;P

Opublikowano

ehm...memento mori odszedl zz teamu a cala robota spadala na niego wiec szanse 30% na powstanie serva ale jestem dobrej myśli.

dres.png- Ulżyj sobie - jebnij minusa i 1

hahah ale mnie zminusowaliście , parodia ;D ale mam to w dupie!

nie kopiować sygniatury !;D;D;P

Opublikowano

OK Sprawa z serwerem ma sie dobrze.Bledy zostaly juz naprawione.Dodany Zostanie Drop w Atlantydzie/Resp bossow nowych nowa mapa juz jest ale robimy na niej Beta testy ps Mapa jest na oddzielnym kanale wiec nie bedzie tam lagow planujemy tak samo zrobic z DT Zlote Hwangi i srebne eq tarcze itp na 90+

Wiem kto jest swój, a kto zwykły pedał
Intel Xeon E5 1650 v2 16GB Ram 1 TB SSD 2x D500 3GB

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...