Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Poradnik] Super Hiper Tut. 6 Em2 Jednoczesnie Nie Mulac Kompa

ViruS181

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zajebisty początek (wstęp):

Joł. Jest to kolejny mój tut z serii "spierdalaj noobie to nie tut dla dzieci".

Opis:

Za pewne wielu z was męczyło się jak odpalić 6 metków na EM2. W końcu jakiś "eugieniusz" wymyślił, że jeśli mocno zamulicie kompa to otworzycie EM 6-7 razy.

Jest gites. Tyle ze nie każdy ma pr0 h1p3r n1 sprzęt do odpalenia 6 EM. Bo jak wiecie EM muli jak 3x zwykły metek.

Odpalenie więcej niż 3 EM2 na kompie (nr1):

1. ALT + CTRL + DEL -> procesy -> EasyMetin2.exe ustawiacie priorytet na najniższy i odpalacie z 5x youtube xD.

2. Nawalacie ile wlezie w Uruchom metin2 czy jakoś tak xD.

3. Jebudu macie kilka metków

Odpalenie więcej niż 3 EM2 na kompie (nr2):

1. Ściągacie taki magiczny program:

http://www.programosy.pl/program,autoclick.html

Skan dodam może zaraz xD.

2. W Click Interval pod 1/100 s wpisujecie 1.

3. Najeżdżacie na Uruchom Metin2 w EM2 i klikacie F3 (chyba że inaczej macie ustawione. Hotkeya ustawiasz pod Auto Click Hotkey w prawym górnym rogu programu.

4. Po 1 sek ponownie klikacie F3 aby wyłączyć program. Powinno wywalić wam 100 metków jednak nie jest to realne xD. Także będzie ich z 10. Niechciane wyłączacie.

Jak ustawić aby EM2 nie mulił kompa?:

1. Odpalacie po 1 bocie. Dajmy na to moja postać ma nick MPC druga MPC2 itd.

2. Odpalasz MPC i logujesz się, dochodzisz do miejsca w którym chcesz botować, klikasz na start i teraz kind of magic. Jeśli wszystko ustawiłeś/łaś klikasz HOME (nad strzałkami jest xD).

3. Odpalasz MPC2 i logujesz się, dochodzisz do miejsca w którym chcesz botować, klikasz na start, HOME.

4. I następne postaci robicie tak samo... :)

Wytłumaczenie:

Tak naprawdę wszystko chodzi o mapę i panel sterowania EM2. To one mulą kompa w CHUJ. Dlatego klikając HOME obie rzeczy znikają a my zyskujemy metka który sam expi a EM2 w nim nie ma xD. Tzn wizualnie :D.

Czyli i tak kiedy sam expi nie potrzebna nam jest mapa. Można ją zawsze włączyć klikając HOME.

ZANIM NAPISZESZ KLIKNIJ SPOILER:

1. Oczywiście zbędne programy musimy wyłączyć.

2. W sposobie nr1 po włączeniu all metków wyłączamy przeglądarkę z 5-cioma YouTube'ami.

3. Jeśli masz kompa z 2008/09r nie odpalisz tylu metków.

4. Jeśli to wiedziałeś nie wypowiadaj się.

5. Yyyy... mleko.

PS. Jeśli chcecie dodam obrazki itp ;D

A i jeszcze coś. Nie musisz dawać + ani -. Nic nie zbieram. Wystarczy że napiszesz, że ci sie podoba ;)

Opublikowano

niezły tutek masz + ale już był taki o tym zamulaniu chyba czym cos w tym stylu.

placki

[/snapback]Masz jakiś problem z komputerem ?

napisz chętnie Ci pomogę :)

GG : 964688

pomocy

http://www.mpcforum.pl/topic/272286-pytanie-cookies/

O fak ! Maniek został globalem ! chyba przestane pisac posty !

Opublikowano

Dzieki wszystkim za opinie + mi nie trzeba ale jak chcecie ;p. Ja na to sram w zasadzie xD.

Krytykujcie lub dziekujcie, po prostu piszcie bo mi sie nudzi na tym MPC. To nei te czasy... ;)

Opublikowano

Hmmm małe pytanko biorę alt+ctrl+delete i wyskakuje bła MEnadżer urządzeń wyłączony przez administratora;/ Coś w tym stylu, a nic nie wyłączałem i nie grzebałem w ustawieniach i plikach systemowych pomożecie?

Opublikowano

o kuuuuuur*a wywalilo mi 36 metkow komp mi muli jak ch*j hehe dzieki :D

Jeśli Ci pomogłem to daj + to nie boli :)

Opublikowano

xD a ja mam kompa z 2008 ale full przerobiony i7 2.9GHz ddr3 6gb ram xD

Karta 512 odpale z 8 metkow >?

Moje Tuty :)

POLIMORFIA MEGA TUT

http://www.mpcforum.pl/topic/186542-tutmega-polimorfia-co-i-jak/

1.jpg <<< Kanal na YT Kliknij na obrazek !!!!

Opublikowano

@UP

Probuj. Ja ci powiedziec nie moge bo nie znam twojego kompa... To zalezy jeszcze od tego jak bardzo masz go zasmieconego i inne czynniki ;d.

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...