Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie O Black Market

LorDoNaT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo :P Mam jedno pytanko otóż wbiłem lvl i nie wiem na co losować mam 75K GP powiedzcie mi co się opłaca bo mam na innych Kontach Berette i Thompsona, ale to dla mnie są gówna :P Kolega mi radził na AUG bo łatwo go Wygrać :]

PS. Proszę o Nie Udzielanie się Użytkownikom w Tym Temacie :]

Użytkownicy :

- PaszalWonNoobie ( czy jak mu tam)

- AveD

bo ja chce dobrej odpowiedzi a nie złej od jakiś błaznów co se posty Nabijają :]

Opublikowano

ja mialem kiedys na koncie xm8 adv i ja bardzo polecam barreta jest do dupy tez ja mialem

lepiej losowac xm8 adv lub ak camo a z pistoletow to troche losoj anaconde bo tam sa bronie co mozna zepsuc na 10k i sa dobre np m4 i k2

PS 99 POST !

Opublikowano

Ja na twoim miejscu także losował xm8 adv. Jest to mocna dobra broń ;)

35175.png

Moje motocykle: Kawasaki KLR 650, Honda MTX 80.

A zbieram na Yamahe R1 ^_^

LWG!

Opublikowano

Elo :P Mam jedno pytanko otóż wbiłem lvl i nie wiem na co losować mam 75K GP powiedzcie mi co się opłaca bo mam na innych Kontach Berette i Thompsona, ale to dla mnie są gówna :P Kolega mi radził na AUG bo łatwo go Wygrać :]

Użytkownicy :

- AveD

bo ja chce dobrej odpowiedzi a nie złej od jakiś błaznów co se posty Nabijają :]

Użytkownicy :

- AveD

TO MNIE ROZWALIŁO XDD

Amen!

LUBIE mrówki

Opublikowano

no tak bo to dla mnie są dzieci xD Paszal se Posty nabija a AveD ach... szkoda gadać. A ja Potrzebuje dobrej odpowiedzi a nie baranów i błaznów

Opublikowano

<lol2> za pierwszym Razem AK camo jebnolem;d matka podpisuje ksiązki... i patrze o.O mam 2k GP :D ok biore ak camo Patrze A Tu Kurwa AK ! Japierdole ale radocha byla:D

@ps wylosowalem 2 dni pozniej Customa za 12 razem;D i deagle z misji za 4

Hmmm...

Opublikowano

Użytkownicy :

- AveD

Tak , tak , wiesz co ja sobie nie rzycze aby mnie obrażano za byle co . Ja nabijam posty ? jak ? bo tylko Ci co mnie nie lubią to dali taka sygnaturke

A tak pozatym przyłączam się do XM8-Advanced bardzo fajna bron na dystans jedyny minus to seria po 3 strzaly.

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

50% ludzi z MPC z działu CF uważa że nabijasz posty. A poza tym nie widzisz napisu?

Użytkownicy :

- AveD

I ty tak Samo widzisz że inni Piszą XM8-ADV to poco mówisz że to? skoro to już jest Napisane . Gdyby tego nie napisali to byś nic nie napisał. Ale ty widzisz że oni za tym są to ty też i se posty nabijasz <_< Więc nie Dziw się że taka sygnaturę mam i Sorce Też

Opublikowano

3. Jeśli ktoś napisał odpowiedź w jakimś temacie, to nie piszemy w tym temacie tego samego.

Regulamin się kłania koleżko ;]

Opublikowano

Tak wiele wiecej osób powyżej to pisało i się nie czepiałeś ich , ale @Paszala nagle sie czepiłeś , jesteście załośni wybraliście 3 osoby i je tępicie.

P.S.Teraz pewnie poleci na mnie grad - bo wy ich nie lubicie a ja ich bronie , Tak bronie ich !!!! AveD nic ostatnio nie pisze , sledz96 no może on jedyny nabijacz postów , ale PaszalWonNoobie teraz nie spami wiec grupka ludzi go nie lubi za kiedyś

Opublikowano

haha chciałeś powiedzieć że 2 bo AveD to Sledz. AveD niektórych użytkowników powyzywał i to mocno. A Paszal? on prawie nikomu nie pomaga tylko posty nabija może 5 ze 100 użytkowników powie że go lubi a poza tym pisze że np Przyjdę o 20:00 i nie ma go. Spoko o 19:30 na UK3 Ch1 i też go nie ma a to nie zdarzało się 6-7 razy tylko kilkanaście

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...