Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Na Metin2 Ae Banują Za Polskie Ip!

XTheX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pewnego słonecznego dnia (tj. Niedziela 5.09.2010r.) grałem sobie jak co dzień na Metin2 AE s2. Nic nowego, biegałem po mieście i szukałem zwady ( biłem ludzi z okrutnym no i szukałem okazji w sklepach). Aż tu nagle KICK, myślę sobie: ,, Eee nic nowego z moim netem to norma", biorę zaloguj a tam Twoje Konto Jest Zablokowane! Hmm... w pierwszym momencie nie mogłem uwierzyć no ale... W końcu grało się na DMG oraz MH :P W każdym razie czekałem dwa dni na powód bana, nie doczekałem się wysłałem e-maila do support.metin2.ae :

Czyli:

Opis problemu: witam, dlaczego moje konto xxxxxxx zostało zablokowane? Przykro mi że piszę w słowniku, ale nie mogę inaczej...

Dodatkowe informacje (w razie potrzeby): Stało się to wczoraj, kiedy byłem w mieście pierwszym

A szanowny pan GM na to:

Twoje IP jest zarejestrowane na Polskę^^

Nie wiem po co dodał te ^^ Chyba żeby mnie jeszcze bardziej wkurzyć... W takim razie jeżeli chcecie grać na Metin2 AE to tylko z arabskim IP !

Opublikowano

tak jak all nie lubią polaków bo < jada na botach , mh , itd >

nie dziwie się metin2.ae banuje polskie ip

Jeśli pomogłem to proszę o łapkę  w dół.

Opublikowano

tak jak all nie lubią polaków bo < jada na botach , mh , itd >

nie dziwie się metin2.ae banuje polskie ip

Jak myślisz że arabowie nie grają na MH itd to byś się zdziwił...

Opublikowano

Sprawę bez problemu możesz zgłosić do GameForge. Araby nie mają prawa Cie zbanować tylko i wyłącznie za to, że jesteś z Polski. GameForge udostępnia grę Metin2 na swojej licencji dla każdego, bez względu na narodowość.

Opublikowano

na pl-u banuja zagraniczne yahoo patrze a tu woj mój zbanowany (wtf nie grałem na hackach itp) na supporta pisze że dla czego bana dostałem napisali że przepraszają ,odbanuja ale radzą zmienić e-maila na polskiego ponieważ wiekszość botów jest na emailach wloskich itp , chińskie bardzo żadko

Opublikowano

Sprawę bez problemu możesz zgłosić do GameForge. Araby nie mają prawa Cie zbanować tylko i wyłącznie za to, że jesteś z Polski. GameForge udostępnia grę Metin2 na swojej licencji dla każdego, bez względu na narodowość.

Do kogo mam to zgłosić? Bo nie za bardzo wiem...

Opublikowano

Do GF.. gdzieś na boardzie jest poradnik jak się z nimi skontaktować B)

Minęły 3 dni od ostatniego posta @ODŚWIEŻAM

Opublikowano

No tak, Polacy to wszyscy mają bota czy hacka :D Jesteśmy troszku leniwi, brać się za expienie nie chcemy :D

Ja już dostałem bana za hacki....

http://www.mpcforum.pl/topic/202294-ss-uwaga-gm-na-metin2-ae/

Sam SkyFire do mnie napisał :D

"Good ban for you two" - Nie zapomnę tego przez dłuższy czas.

u7zdc8-2.png

Opublikowano

ja mam angielskie ip gram juz z 2 tygodnie jade n mh na s2 tez i nic jescze

ps: dlatego ze mieszkam w angli

Nie zależy mi na żadnych + lub - czy tam 5 wiec dawaj co chcesz nie interesuje mnie to

Opublikowano

ja narazie do tej pory nie dostalem bana a mieszkam w PL i mam pl ip wiec jak dostane to napisze, ale do tej pory gm narazie sie do mnie nie sapal ;D

13032777318975834031.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...