Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Playspan Paymo Wielcy Oszusci

migen

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ZALLLL to oszusci..... po wyslaniu esa za 91 zlotych z poprawna odpowiedzia naliczyli oplate a nie zaliczyli odpisali ze jest to zle wyslany smm i abym odpisal no to odpisalem drugi raz bo myslakem ze serio i TO SAMO.... -180 zlotych OMFG

Opublikowano

omfg a ja zobaczylem ten temat, spadlem z krzesla i zlamalem sobie 2 palce od lewej reki, odszkodowanie bedzie cie slono kosztowac!

translated:

nie masz dowodow? nie snuj jakichs historyjek.

9.png

userbarwb.png
Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

mam tez teraz screena bo supporter powiedzial ze pieniadze nie zostaly pobrane.... wiec chcialem sprobowac jeszcze raz ... a tu wyskakuje ze wyslalem juz powyzej 150 zlotych i nei moge wiecej .... WIEC??? to oszusci... zwykli naciagacze OMFGGG zaplacilem 181 zlotych za NICCCCC odradzam te platnosc.... nie wiem co teraz robic ;// matka mnie za rachunek ujebie bo moglem tylko 90 zlotych wyslac ...... poza tym nie gadajcie ze nei wzielo bo przed probwami sprawdzalem bylo 190 zlotych na abonamencie a jest teraz 34 0___0 ..... nie wiem teraz co robic ;/ do sadu podac czy co?

Opublikowano

mam tez teraz screena bo supporter powiedzial ze pieniadze nie zostaly pobrane.... wiec chcialem sprobowac jeszcze raz ... a tu wyskakuje ze wyslalem juz powyzej 150 zlotych i nei moge wiecej .... WIEC??? to oszusci... zwykli naciagacze OMFGGG zaplacilem 181 zlotych za NICCCCC odradzam te platnosc.... nie wiem co teraz robic ;// matka mnie za rachunek ujebie bo moglem tylko 90 zlotych wyslac ...... poza tym nie gadajcie ze nei wzielo bo przed probwami sprawdzalem bylo 190 zlotych na abonamencie a jest teraz 34 0___0 ..... nie wiem teraz co robic ;/ do sadu podac czy co?

moze baranek w sciane Ci pomoze to odszkodowanie i bedzie

Opublikowano

wyslalem im 2x smsy po 91 zlotych za 800 g1 gdzie mialo byc tylko 1 ,,,, po wyslaniu prawidlowego esa poprosilo o jeszcze raz.... to sa naciagacze .... za 800 g1 zaplacilem 180 zlotych + vat i i tak ich nie dostalem OMFGGG precz z oszustami ;/ oni sa jak te reklamy z orange... niby wyslesz na konkurs 1 esa a ciagna cie na 10 esow po 3 zlotych .... zal....

Opublikowano

no ale nei rozumiesz ze to bylo specjalnie dla wykorzystania -.- ale ciagutki z playspanu nawet tej jakze niebiansko drogiej oferty nie zakompletowali -.- supporter gada ze nei odnotowali wplaty a kase wzielo OMFG nie zle kombinuja ;x

Opublikowano

Sep 7 12:39 pm 002-000069-61658623 Completed US $0.00

ahhahahahhahha nie zle wykombinowali ;x

Opublikowano

no to co teraz mam zrobic aby mi zwrocili kase albo bynajmniej g1 przyslali ciagutki ;x? poza tym jak dobrze sie zauwazy wchodzac w ta oferte pisze ze nie maja certyfikatu 0__0

Opublikowano

Jedyne Co możesz zrobic to pierdolnąć się ta komórka w GŁOWE a jeszcze lepiej ić i sie mamie poskarż i popłacz sie to ci wybaczy :D

DLA NEO KOMÓRKI POWINNY BYĆ ZAKAZANE ....

signum_pikopl10_9_0_Warrock.jpg

JEŚLI POMOGŁEM DAJ + JEŚLI NIE TEŻ DAJ + :p

Opublikowano

Hehe... Mamusia cię zabije ;-/...

Na takich stronach jak playspan to jest nastawiane bardziej na only card a te dodatkowe usługi sms to są jak najwyraźniej niedopracowane.

Co ci mogę doradzić ?

Na stronie GamersFirst tam gdzie są wypisane reklamy do zdobycia g1 za free to na samym dole stronki są usługi SMS do kupowania g1 no i kliknij na tą drugą (All Pass)

jest nawet ok znaczy dla mnie się to nawet opyla (SMS za 10zł = 120G1) brać jak się jest niepełnoletnim .

jon0pro.gif

signum_jon0pro_1_0_Warrock.jpg

Opublikowano

Jak to można kupować na playspanie boże....

Na stronce g1 za 260 g1 płaci się 30.50 zl przez boku

to byś miał 780 G1 za 91.50...

­39566146920630933015.png

Opublikowano

Powiem tak nie rub durnych tematów na świecie jest tylko 1 zasada która tyczy wsztkich (Kupujesz lub robisz na własną odpowedzialńośc) chcesz się wyżalić idzi na www.żal.pl a co do sms to lepiej przlew bo 1 pomyłka sms i kasa na dno miałem tak kedyś że były 2 shop sms w last chaos na privie i 1 numer to sms shop miałem zapisane a wysyłałem na 2 okazało się że coś się po.... i nie z tego numeru kiedys indziej zaś niedałem kropki sms shop to naj... gówno ze wsztkich możliwości od tamtego zdarzenia jak wydałem 90 żł do nie kupuje bo się w... na siebie nie ich wina żę źle zrobiłeś jak muwiłem to co robisz to robisz na własną odpowedzialność a nie spam bo nikt ci nie pomorze nie da kod na g1 ani nic ci to nie da

dajplusa.png
Opublikowano

Ludzie patrzcie ile koleś sobie nabij postów w tym temacie ale to szczegóły...

A co do tematu

Jeśli nawet wysłałeś tego esa to juz i tak nic nie zrobisz. Druga sprawa ze normalny człowiek te 90 złotych wydał by na co innego niż na durne 800 g1

to moje zdanie

Wysyłam Zaproszenia na lockerz pisac PW Email

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...