Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dostane Bana ?

onway

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , niefortunnie zabilem dzisiaj 80 lvl 1 hit z zasadzki noi kolega sie wkurzyl, i po 5 minutach w bezruchu napisal mi tylko " Wlasnie to zglosilem, czekaj sobie na bana ;) " i bla bla bla .. ja mu na to ze nie posiada filmiku ani ss a on ze mi udowodni inaczej .. W takim razie czy bez ss moge dostac bana za dmg ? da rade jakos udowodnic ?

refy RMCF

Opublikowano

Wydaje mi się że nie ejst to możliwe żebyś dostał bana skoro nie ma konkretnych dowodów.

Opublikowano

Nie dostaniesz bana ;] Bynajmniej nie powinieneś ale uwazaj bo ten sam gracz moze wyzwac cie na pvp 2 postacia i tym razem zrobi filmik ;]

I bedzie po koncie

Pomogłem ? Daj + A jeśli nie to tez daj to nic nie kosztuje

Specjalista
Opublikowano

Raczej nie powinienes dostac bana ale moze zglosic i GM bedzie mial ciebie na oku wiec twoj wybor jak postapisz ... hmm ss na dmg hacka slaby dowod bo trudno udowodnic ss'em ;>

1365526782-U231645.png

Opublikowano

Nie, moge się założyć ! To jest po prostu dziecko które płacze jak dednie ! :)

12381569.png

"Już się nie boję nic mnie nie czeka , smutny finał człowieka który zapada w etap"

Opublikowano

Nie dostaniesz bana nie ma szans.

Nie ma dowodów więc gówno ci zrobią.

To nie CA gdzie NEXON banuje nawet bez Dowodów.

Więc nie masz się czego obawiać:)

9368_gold.png

Opublikowano

Skoro nie ma takich dowodów czyli ani ss ani filmiku to nie dostaniesz bana.

A nawet jeśli by miał to znając życie w 5min by nie wysłał lub w ogóle by nie wysłał bo to nie jest takie łatwe.

Dowód musi spełniać odpowiednie warunki, a nie gówno na który widać 5x Dmg i nic więcej.

Na 100% nie dostaniesz bana. Ile razy mi tak grożono i co? Jakoś dalej gram :D

A ten kolo myśli że ma 80 to GM mu uwierzy w każdą bajeczkę...

S7 = Almanach... 4 eVer :D

Klasa: Ninja

Profesja: Dagger

Królestwo: Jinno

Level: 50+

Nick: PowahOfBanan

Jak nie wiesz co dać to może pomoże to że... zbieram -!

Opublikowano

o boze jakby kazdy był takim lamusem jak ty to mpc forum mialoby 100x wiecej tematów.. Mi codziennie po 20osób lata za moimi cashmakerami i glownym charem i spamują "ROBIE FILMIK ROBIE FILMIK". Jak narazie ani zadnego bana ani nic z tym wspolnego :))

Opublikowano

dzieki za info tak sie chcialem upewnic :D bo szkoda juz mojego konta ... Zanim te zgloszenie odczytaja minie minimum tydzien wiec jeszcze mam tydzien czasu :D

refy RMCF

Opublikowano

Mnie zglosili za haxy(moblock) gosciu nagral filmik, przezucilem cale eq i nic, oni w 60% banuja konta z eq :)

pozatym juz bym mial bana za wszystkie mozliwe haxy :P

juz mnie maja dosc :D

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

@Oftop Ja bym go jeszcze pi******* tym krzeslem xD

Szukam Buffa na Deimosie, s19 Shinsoo,podexpie!

Chcesz Oddac konto? Pomoz innym graczom.Oddaj swoje konto ->Tutaj<-

Ps.Rozmawiałem z adminem,tego serwisku,niebawem ma sie pojazwic lista olnych kont!

Opublikowano

nie ma szans aby dostac bana za dowody zebrane przez zwyklych "graczy metina"

szanowny support sam zbiera dowody i olewa was cieplym moczem nawet jak dacie 20 minutowy filmik z zajebistymi hakami itp ;]

lista obserwowanych to wszystko na co ich stac

ja se daruje dowody, pisze po prostu nick i poprosze o dodanie na liste obserwowanych

za odrobina szczescia banik poleci

:)
Opublikowano

ban na 100%nie będzie mi np przedwczoraj jakaś sura zabrała pieczęć w dt a bylem tam tylko ja i sura a ze się skapla ze ja na dmg to zabrała mi dlatego i wyraźnie napisała na czacie "nie otworze pieczęci bo ona jest moja mogłeś ja 1podniesc" czy to nie jest wystarczający dowód? a oni ze blablabla to nie wystarczy nam a choćby w logach sprawdzili i by miele i ze podniósł pieczęć

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

Ta bo im sie chce nie przeslal im filmika ani ss to ci gowno zrobia bo im sie dupska nie chce ruszyc nawet zeby boty usunac ani nic (nie chce zeby usuneli :P)

sygnaturkalow.png
Opublikowano

@UP.. weź idz z tym tekstem...

Nie ma żadnego SS ani filmu to na 1000% nie dostanie bana..

Ponieważ nie ma jak tego udowodnić...

To jak ja bym powiedział...

FuBu miał exp hacka... I by mu dali bana -.-

Pomyśl trochę!! -.-

sygnaa.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...