Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mpgh Public [Fixed] [X64 X32]

Retset

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

MPGH Public

Wersja Poprawiona

Tekst skopiowany z poprzedniego tematu.

Dzisiaj zamieszczam dla was publiczny hack od MPGH!

MPGH dotychczas oferowało jedynie VIP hack, ale to się zmieniło i obecnie mamy także do dyspozycji wersję publiczną, która będzie ciągle uaktualniania.

Jest to nie byle jaki hack, pierwsza wersja pojawiła się 23 sierpnia, ale zgodnie z obietnicą programistów hack będzie regularnie poprawiany, i updatowany po kolejnych patchach gry.

Wersja [Fixed] udostępnia 2 "odrębne wersje" odpowiednie dla twojego systemu (32 lub 64 bitowy) co powinno poprawić działanie hacka na niektórych systemach. oprócz tego zostało poprawione ogólne działanie hacka, dodano kilka celowników itp.

Nie wymaga injectora (po prostu uruchamiasz plik MPGH Public.exe a następnie grę i gotowe!)

DZIAŁA PO PATCHU Z 01 WRZEŚNIA

Jak zwykle przetestowałem osobiście, działa znakomicie, i z radością muszę stwierdzić, że to najlepszy hack jakiego używałem!

mpghscreen.jpg

Delete / Insert / F12 - Uruchamia menu

Funkcje (Menu)

• Player Chams
  • No Fog
  • Crosshair (4 Options)
  • Glass Walls
  • No Recoil
  • No Spread
  • No Reload
  • No Sway
  • Activation Distance
  • No Smoke/Fire/Poison
  • Glitch Key
  • Semi-OPK
  • Semi-TeleKill
  • Custom Fly Hack
  • Super Jump (20 Options)
  • Windowed Mode
  • Predictions
  • Speed Hack (5 Options)
  • Teleport
  • Move Menu

Nie gwarantuje 100% sprawności rozbudowanych funkcji takich jak OPK, Telekill, Teleport, Fly Hack, Glitch, Speed Hack.

Instrukcja Semi OPK / Telekill

Nie włączaj Semi OPK i Telekill równocześnie!

Włącz OPK albo Telekill, naciśnij X aby zmienić cel, przytrzymaj C aby zacząć OPK lub Telekill.

Instrukcja Glitch Key's

Strzałkami ustawiasz kierunek X i Z

Page UP zwiększasz kierunek Y

Page Down zmniejszasz kierunek Y

Instrukcja Fly Hack

Wciśnij środkowy przycisk myszy (scroll) aby włączyć/wyłączyć

Jeśli jest włączone, naciśnij spacje aby polecieć do góry, aby lecieć w dół naciśnij lewy alt.

Instrukcja Teleport

Ustaw "Teleport" na 1 (strzałką w menu), idź do miejsca do którego chcesz się teleportować,

naciśnij NUMPAD 1 aby zapisać pozycje,

ustaw "Teleport" na 2 (znów w menu) to prze-teleportuje cię do zapisanej pozycji.

No Virus

Loader x32.rar VirSCAN

Loader x64.rar VirSCAN

skala.png

hjln299024443d.gifPiszę poprawnie po polsku.
  • Odpowiedzi 79
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

mi nie działa jakiś błąd pokazuje

cóż znaczy słowo jakiś? dla mnie nic.. tak samo jak ktoś mówi "byłem chory" a chorób jest od zarypania.

Opublikowano

Nie DZIALA, wyskakuje mi blad ze niema pliku dll chyba

86% nienormalnych ludzi w czasie czytania tekstow na forach internetowych nie zdejmóje reki z myszki, nie zdejmój reki juz za puźno

thevisa01.jpg

Opublikowano

nic to nie dało że ściągnałem ten plik .dll próbowałem nawet ściagnąć znowu haxa i nic to nie dało dalej jest błąd a .dll jest u mnie na kompie w systemie32 ... ;/

Opublikowano

nic to nie dało że ściągnałem ten plik .dll próbowałem nawet ściagnąć znowu haxa i nic to nie dało dalej jest błąd a .dll jest u mnie na kompie w systemie32 ... ;/

Pobierz wszystkie pliki Dll bo to nie zawsze brakuje tylko 1.

Pobieraj takie jak ci tam wyświetla.

9368_gold.png

Opublikowano

Niestety - nie dziala, po wlaczeniu i zalogowaniu, gra automatycznie sie wylacza. Pomoze, ktos;> Zrobilem temat ;x PS. teraz, wyskakuje Uruch. Tej aplikacji nie powiodlo sie; nie znalezion M SVCR100.DLL na stronie go nie ma -Zaupie ktos?

Opublikowano

Nie dziala :( <Tyle osob szmiga na hackach a mi nic nie dziala mam system 32 :((((((((((((((

86% nienormalnych ludzi w czasie czytania tekstow na forach internetowych nie zdejmóje reki z myszki, nie zdejmój reki juz za puźno

thevisa01.jpg

Opublikowano

Nie dziala :( <Tyle osob szmiga na hackach a mi nic nie dziala mam system 32 :((((((((((((((

A tak konkretnie?

Może podasz komunikat błędu jeżeli taki występuje.

9368_gold.png

Opublikowano

ja mam taki blad

problemq.png

mam zainstalowanego net flamework 4.0 i to windows cos tam wie ktos co na to poradzic???

nieregulaminowa sygna

Opublikowano

ja mam taki blad

problemq.png

mam zainstalowanego net flamework 4.0 i to windows cos tam wie ktos co na to poradzic???

a jaki masz system 32 czy 64 bit

chomik468x60.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...