Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie[]Ban Metin2.Pl

Fabian

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie dostałem bana prawdopodobnie za FishBota i są tu moje 2 pytania :

1.Mniej więcej na ile mnie zbanowali ?

2.Czy jest jakaś szansa na odbanowie

Za odpowiedzi będą +

Opublikowano

@UP poleciał +

@Top mogą się jeszcze jakieś osoby ( najlepiej doświadczone ) wypowiedzieć na ten temat ;P ?

Opublikowano

Tak wojtek wciskaj kity dalej.. Za cheaty / bugi jest ban na 20lat. Możesz się odwoływać ale na to, że ci się to uda jest mała szansa.

Habata itara

modoranai to ittte

Mezashita no wa

aoi aoi ano sora

Opublikowano

Na bank ci sie nie uda ja im posłałem ładną Lekturę (10 linijek na info dodatkowe) uwzględniłem że używałem ~ i z , a on mi odpisał że za używanie DH jest Dożywocie kit z tym ze tak samo sie szybko zbiera jak się wciska ~ i z Dodam że to był GM z Astrala a powinien mi odpowiedzieć GM który mi dał bana czyli z ETEORU

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Dostać bana za dh, trzeba mies pecha strasznie kumpel na tym siedział miesiąc i go nie ruszyli.

A co do odwołania to [o ile się nie mylę] można tylko odbanować w przypadku gdy się ładowało w nielegalny sposób SM, można je wtedy wykupić...

Zbanowali mnie za sm na s17 i gm pisał że jak zapłacę za te nielegalne sm to mi oddadzą konto...

Opublikowano

Jeżeli bana dostałeś tego dnia co banowali masowo to to było upomnienie(miesiąc bana) ze strony Gameforage(Art napisał) że następnym razem(od tego momentu) wszystkie niedozwolone oprogramowania(jak sh,mh,dmg,itd.) będzie banowane na stałe.

League of Legends

Opublikowano

Jak dostałeś bana, to sprawdź w mailu. -.-

I co teraz zrobisz? Spuścisz psy? Albo pszczoły? Albo psy z pszczołami w ustach, tak że kiedy szczekają, strzelają nimi w ciebie?

Opublikowano

Jak myslicie , co ile te bany sa?

Ja nic nie wiedzac o tych banach sciahgnalem nowego kamera ale jak mi nie chodzil dmg to sie zdziwilem i dopiero potem zobaczylem ze banuja.

Czy jesli zalogowalem dzis JUZ PO fali banow to czy przy nastepnej ide odrazu do odstrzalu?

Szkoda mi troche bo logowalem tez na swojego sure i tego ninje co uzywalem dmg a podobno banuja wszystkie konta powiazane .. ;/

Moze ktos napisac czy mam sie obawiac czy nie ;D?

ps a moze te bany sa ciagle , czyli jak ktos wpadnie to od razu ? Jest ktos kto dostal dzis po godzienie 12 bana?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...